Letter from the editor: November!

letterfromeditornovember-copy-1024x683
It’s november, november… Gotta get down on November. Varför passar just november så bra in i Friday låten, jo men är inte det självklart: November måste ju vara månadernas fredag. December, ja då är det helg hela månaden men november är den där härliga dagen innan som kombinerar jobb och nöje samtidigt som den laddar upp inför december helgen. Alla gillar väll fredag? Alla gillar väll därför november?!

Som vanligt innan vi går all in i november är det dags att titta tillbaka på månaden innan och i sann skolanda utvärdera. Vad har varit bäst? Jag gick mycket objektivt in i arkivet och valde ut guldkornen. Objektivt såklart! Jaha, hade jag redan sagt det…

På temat: winter is coming, pratade vi mycket om hur man tacklar framförallt hudvård när vädret blir kallare. Jag delade med mig av mina favoriter att ta till när huden får en ”oj vad kallt det är ute” chock. När min hy gick bananas torr vad min räddning ampullerna från Babor i kombination med olja, olja och åter igen olja. Ja vet att La Mers renewal oil är dyr men jag lovar den är också dryg. Och bra. Väldigt bra! Läs inlägget här!

Passande för oktober är ju regn. Och även om vi alla känner stor igenkänningsfaktor i pandaögon kan man ibland känna att, nej, idag har jag inte lust för halloween.  Mina livsviktiga och livsförändrande tankar på det kan du läsa om här: ”För att undvika att se ut som en panda: Gör det självklara och använd vattenfast mascara och eyeliner. Tro mig, det funkar inte annars. Du tror du klarar dig med din vanliga mascara som du gillar bättre men du får bittert ångra dig när du kommer till jobbet och ser dig i spegeln: panda ögon. I’m so sorry.. Testa: Diors vattenfasta mascara och denna goding till eyeliner från Chanel.

Nytt tema. Jag hade tankar på bananer eller thanksgiving men jag sparar dom två till ett senare tillfälle och istället kör vi på något lite mer relaterbart. Något som ligger oss alla lite varmare om hjärtat.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..