Beautylärdomar efter en vecka av selfies!

iphone2

Eller 6 dagar om man ska vara petnoga…

Som ni kanske vet eller inte vet så är ju varje månad temamånad i frankonline världen. Och ljuva tisdagar dedikeras till temat. Nu är det så att jag ska erkänna att månadens let me take a selfie tema var lite svårare än jag tänkte innan. Temat mellanmjölk lätt som en plätt. Winter is coming temat, snälla. Men let me take a selfie; en riktig kluring. Så idag blir temat literally selfies. Jag tänkte nämligen såhär: jag tar några selfies under veckan och ser om jag kan dra några beautylärdomar från det. Vilken tisdag det blev nu! Spännande!

Lärdom dag 1: Too faced Gingerbread liquid lipstick håller verkligen hela dagen. Och med hela dagen menar jag verkligen hela dagen. Sen att den luktar pepparkaka och har kanske årets mest juliga förpackning gör ju inte saken sämre. Tack gode gud för alla beauty julkollektioner <3

Lärdom dag 2: Jag älskar ögonskugga under ögonen. Jag tänker i mitt huvud att det ger mig en härlig mystrött look. Men nu har min världsuppfattning vänts upp och ner efter att jag förstått att jag ofta istället ser ut som en panda.

Lärdom dag 3: Nämen vad har vi här? Är det den klassiska frisör bilden kanske? Nyfärgat hår i all ära men vad jobbig hårbotten bli när man som jag färgar håret lite mörkare. Varje gång jag ska göra en casual dra händerna genom håret blir naglarna helt svarta. I alla fall innan hårtvätt tre.

iphone3

Lärdom dag 4: Hör och häpna jag testade något nytt denna dag. Istället för att som alltid köra på samma varma ögonskuggor blev det kallt och mer svart idag. Och det vart ju lite festligt ändå!

Lärdom dag 5: Plattänger och hårblåsar är guld men det bästa sättet att få luggen på plats är ändå att blöta den lite och låta den torka på plats. Med hjälp av ett spänne.

Lärdom dag 6: Först och främst, jag älskar tydligen den tröjan. Men viktigare: no makeup days är ändå gul tumme upp emoji.

SELFIETEMA

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..