Skönhetsprodukterna du hittar i matbutikerna!

ica1-1024x683
Man måste inte gilla att laga mat för att kunna gå loss inne på Ica. Strunta i att gå omkring och leta ingredienser till det där krångliga receptet och gå istället till den roliga hyllan: beautyhyllan. Beautyhylla kanske du tycker är en överdriven beskrivning av våningarna med tops och bomullsrondeller men keep an open mind. Man kan  faktiskt hitta riktiga fynd. Här är några av dom budgetfavoriterna man kan hitta bland potatisen och mjölken! (Eller i alla fall inte så långt där ifrån.)

Oil-free moisturiser, ca 55kr, Neutrogena – Om jag skulle göra ett sånt där psykologitest där någon säger ordet ansiktskräm och jag ska svara med det första som kommer upp i mitt huvud så hade jag sagt Oil-free moisturiser från Neutrogena. Detta är mina tonår i krämform. Krämen är speciellt anpassad till dig som kar problem med finnar och trots att den är oljefri känns den härligt fet på huden. Ett plus är den kylande effekten som känns extra fräscht.

Fotsalva, 35kr, Helosan – Ja, jag vet att namnet fotsalva inte är världens sexigaste men don’t knock it til you try it. Jag säger bara så här, behöver du en fuktboost som heter duga borde denna vara ditt val nummer ett. Och nu menar jag inte bara till fötterna utan även till andra torra ställen på kroppen så som armbågar, händer och knän. En lite ”var som” produkt!

Refining Clear-Up Strips, 49kr, Nivea -Detta måste vara en av dom absolut mest välkända produkterna som finns ute i beauty världen. Kanske har det något att göra med att det är en av dom första beauty produkterna man bli sugen på att testa när man som 12-åring ser den i hyllan när man är på Maxi och handlar mat med mamma. Mer hemmaspa vibe än såhär blir det ju inte. Nej, det är inte världens mest effektiva produkt men den är kul. Ibland kanske det räcker.

Micellar Cleansing Water, 69kr, Garnier – Jag vet inte hur många morgnar jag stått inne vid handfatet och tänkt: jag orkar inte tvätta ansiktet. Men som den hudvårdsfanatiker jag är så kan jag ju inte riktigt bara strunta i det heller. Så vad gör jag då? Jo, jag kör ju självklart på lite micellar vatten. Det är en sådan där grej som alla borde ha ståendes hemma. Du bara tar lite av vattnet på en bomullsrondell och kan sen antingen välja att ta bort sminket med den eller göra rent ansiktet. Eller varför inte både och? Härligt med just denna är också att den inte gör att ansiktet känns torrt eller stelt efteråt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..