Nageltrenden våren 2018!

Happy fredag! Jag kände när jag vaknade idag att det inte fanns något annat naturligt att göra än att prata naglar. Man känner sig lite halv trött nu på den gamla julröda färgen som följt med sedan november. Det är dags för något nytt, något lite fräääschare. Jag tänkte att idag är ju en bra dag för mig att dela med mig av min favvo nageltrend inför våren 2018. Den naturliga frågan blir ju nu om man verkligen vill ta trendtips från en person som klipper in sig själv i Legally blonde filmen. På inte en, på inte två utan på tre platser… Läs vidare på eget bevåg.

Vad säger ni om jag säger guld, glitter och metallic? Nej, nej, nej det är inte nyårsnaglarna jag pratar om utan jag pratar om färgerna man vill på händerna nu när solen äntligen börjar titta fram. Hur fint är det inte att gå lite casual med guldnaglar som glittrar lite (eller MYCKET) i solljuset?

Och självklart lämnar jag inte er utan några favoritfärger att ha lite extra koll på i butikerna just nu. För den som gillar rosegold och känner att more is more när det kommer till glitter har Smith & Cult släppt en grym färg vid namn Fosse fingers. Med den får du verkligen rosegold folie naglar med salongskänsla.

Känner man istället för ett lite mer diskret allternativ har Mac sina Pearl-färger som ger ett pärlemors skimmer till naglarna. Deras Gold pearl är färgen jag kommer leva i under både våren och sommaren. Den känns lite mer sandstrand än nyårspaljetter.

Naglemärket CND har släppt en hel kollektion som innehåller en massa metallic färger. Vill man ha en färg som går lite mer åt det lila/silvriga hållet är det deras radiant chill man ska leta efter. Två lager med den och du får den där riktigt täckande helt ”metalliga” färgen.

Man vet att man borde sluta skriva när man beskriver ett metallic lack som metallig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..