Bästa beautytricket med honung!

Nämen asså jag har ett sånt himla bra tips idag. Man kan kalla det för ett budget beauty hack. Och vem älskar inte budget? Och lifehacks? Och så kastar vi på Beyonce (ordvitsig jag är) på det så är vi hemma. Det handlar alltså om honung. Men vi ska inte äta honung tyvärr (döör sötsugsdöden just nu) utan göra det näst bästa: smörja in det i facet. Yaay!

Vi ska göra en honungs-exfoliering. Och detta är inte vilken exfoliering som helst. Detta kan vara skrubbarnas skrubbar som lämnar huden med ett pardon my french jäkla glow.

Och det är så lätt med. Låt oss ta en titt på hur man gör.

Steg 1: Välj honung. När jag fick tipset av en hudterapeft att göra denna behandling hemma så rekommenderade hon att man skulle använda en ekologisk honung. Jag kan inte helt förklara för dig varför men det låter ju bra att välja ekologiskt. Så det gör vi. Det finns säkert någon bra ”honungen har mycket bättra kvalitet” anledning till det.

Steg 2: Applicera honungen på ansiktet. Inte svårare än så. Tänk att du lägger på en vanlig hederlig ansiktsmask. Låt det ligga på ansiktet i 10 minuter.

Steg 3: Massera ansiktet. Ta dig tid till att verkligen massera in honungen i ansiktet. Det kommer göra att glowet efteråt stannar kvar längre. Och alla älskar glow. Om honungen blir väldigt klibbig kan du blöta händerna med vatten. Det hjälper.

Steg 4: Torka av honungen med en blöt handduk.

Steg 5: Gå ut och glowa!

LOADING..