Back to basic: Din brun utan sol guide!

Stay in the shade kids!

Gör din huden en tjänst och hoppa att ligga och pressa i solen för att få den där brännan. Fuska dig till en härlig sommar färg istället! Här är din alldeles egna brun-utan-sol guide!

1.Skrubba, skrubba, skrubba bort din döda hud. Vi har alla en massa döda hudceller på kroppen och på dessa fastnar inte brun-utan-sol medlet. Därför är det jätteviktigt att du skrubbar bort torra partier för att resultatet ska bli jämnt.

2.Gillar du rakade ben så är det nu du ska se till att raka dom. Efter skrubben kommer rakhyveln närmare hårsäcken vilket gör att rakningsresultatet varar längre. Sen vill du inte raka dig efter att du applicerat brun-utan-sol eftersom det kommer slita på färgen.

3.Fuktboosta huden med någon form av fuktkräm. För att resultatet ska bli jämt måste huden vara återfuktad annars kommer det torra delarna av huden att suga åt sig mer BUS och du kommer bli fläckig. Viktigt är också att låta krämen du smörjt in dig med torka helt innan du fortsätter med nästa steg.

4. Nu är det snart dags för att applicera själva brun-utan-solen men precis innan du börjar: smörj in det delar av kroppen som du inte vill ska bli lika bruna med en fet kräm. Exempel på ställen som du bör smörja in för ett snyggt resultat är armbågar, knän och nyckelben.

5. Äntligen är det dags för färgen. Ett tips här är att använda en applikations-handske. Välj också en brun-utan-sol som har en guidefärg så att du ser vart du har applicerat produkten. Själva ämnet som gör att du blir brun syns inte men i många produkter blandar man i en tillfällig bronzer så att du lättare kan se vart du har och inte har applicerat produkten.

Det här med att man blir orange av BUS är lite av en myt idag. Visst, när produkten först kom fanns det absolut tendens till orangehet men idag är det inget att vara orolig för.

6. Nu är det bara att vänta. Oftast ungefär 8 timmar men följ angivningen på just den produkt du använder. På grund väntetiden kan det vara smart att göra det innan du går och lägger dig. Se till att sova i långärmade kläder då hud mot hudkontakten kan göra brun-utan-solen fläckig.

För att brännan ska hålla sig jämn och vara så länge som möjligt se till att smörja in kroppen med en lotion varje dag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..