Så får du hårfärgen att hålla längre!

Flytta fram frisörtiden! 

Hair11
Hallå, semestertiderna är i princip över (SNYFT) och det är alltid roligt att känna sig lite extra piffig när man går tillbaka till jobbet. Men en trip till frisören kan vara dyrt speciellt om man spenderat lite för mycket av semesterkassan. Visst, man skulle kunna gå till närmsta butik och köpa ett paket hårfärg men är man 1. rädd för att håret ska bli grönt och 2. inte vill förstöra det jobb ens frisör gjort finns det ett bättre alternativ… FÄRGBALSAM!

Hair2
Evo fabuloso, Maria Nila, Evo färg som frisören blandar. Finns att köp hos frisörer som har EVO märket. 

Färgbalsam innehåller färgpigment och fungerar som en light-are variant på hårfärg. Har du tillexempel blont hår kan du med ett rosa färgbalsam få pastellrosa hår. Men pigmenten är inte tillräckligt starka för att du tillexempel ska kunna gå från brunett till blond. Färgbalsam är inte heller permanenta vilket betyder att skulle du inte bli nöjd med ditt rosa hår, kommer färgen försvinna av sig själv efter några tvättar. För att behålla din nyans måste du fortsätta använda färgbalsamet.

När jag var hos frisören senast köpte jag ett färgbalsam från EVO i en nyans som min frisör själv blandade till för att matcha min hårfärg perfekt. Nu, ungefär två månader senare, känns håret nästan (med betoning på nästan) lika fräscht som det gjorde precis efter frisörbesöket. Tips tips!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..