2 ämnen jag lägger till i min hudvårdsrutin NU!

Eller nu och nu, som jag la till för tre veckor sedan!

Host1

Dags att smeta på lite extra produkter i ansiktet <3 Det är ju ändå det bästa med hösten. Att man nu kan släppa alla hudvårdshämningar. Och två ämnen som jag har adderat till min rutin är AHA och C-vitamin.Och varför har jag lagt till detta nu?

AHA, som är en syra, ska man vara lite försiktig med på sommaren eftersom syror gör huden mer solkänslig. Men nu när solen inte är lika stark kan man börja syra igen (OBS alltid SPF under dagen även under vintern). AHA exfolierar huden och tar bort gamla hudceller. Detta gör att cellförnyellsen ökar och huden blir även bättre på att binda fukt. AHA är också en mycket mild syra och fungerar även för torr eller känslig hy.

C-vitamin då, vad är det bra för? Jag använder C-vitamin för att få en jämnare hudton. Har man som jag, ärr/märken efter finnar, hjälper c-vitaminen till att jämna ut huden. C-vitamin har dock svårt att på egen hand gå ner i huden och därför blir det mycket mer effektivt om du innan använder en syra som till exempel AHA syra!

Host2

Här har vi då dom 5 produkterna som jag just nu använder varje dag. På AHA sidan så är jag helt kär i REN’s Daily AHA tonic som jag använder morgon och kväll efter min rengöring. Sen på kvällen använder jag också en AHA toner och en AHA gel från Glida för att verkligen få bort alla döda hudceller innan jag använder min C-vitamin kur från Exuviance. Den är galet bra och effektiv och jag har sett en stor skillnad i hur min hy ser ut. På morgonen använder jag en C-vitamin serum från Glida som är utvecklat för att användas på morgonen. En riktig boost för huden!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..