Ett sista inlägg

Hej kära läsare.

Frida-Grahn-19-sep-blogawards-20

Detta är det sista inlägget jag skriver som bloggare, då jag har bestämt mig för att sluta blogga.

Har lärt mig så sjukt mycket under dessa år som bloggare, träffat fantastiska människor och fått uppleva saker jag aldrig hade kunnat drömma om. MEN det är dags att göra någonting nytt i livet och därför väljer jag att lämna blogglivet bakom mig. Känner att jag vill göra något annat och det kommer innebära sökande av heltidstjänster samt att jag även kommer bli redaktör på Veckorevyn.com och publicera modeartiklar ett par gånger i veckan. Så fortsätt kika in på Veckorevyn i framtiden!

 

STORT TACK för allt och alla inblandade! Over and out!

 

Hi guys. This is my last post as a blogger. Thanks for all these years! Take care! xx

 1. Tack för all inspiration och tips du bjudit på genom din blogg, har hjälpt mig att finna rätt i modedjungeln! Lycka till med allt :) Kram!

 2. men oj vad paff jag blev, fast kanske är ett klokt beslut för dig. All lycka, det kommer gå fint för dig :) kram!

 3. Shit! Så sjukt att du ”försvinner”. Har följt dig sen vi (jämnårig) gick i åttan… Tack för alla fina år. Önskar dig, och er, all lycka till i livet <3

 4. Jättetråkigt att höra… Har följt din blogg i hundra år typ :) Men jag önskar dig all lycka till och tackar för all inspiration du gett mig under alla dessa år. Stor kram!

 5. Så tråkigt att höra Frida, lycka till i framtiden och tack för all tips och inspiration. Lycka till ännu en gång.

 6. Så tråkigt att du kommer sluta blogga eftersom jag tycker du har varit en sån stor inspirationskälla, men superkul att du fått det nya jobbet på Veckorevyn. GRATTIS GRATTIS!!! Och ha det underbart i framtiden :))

 7. Men neeeeeeeeeeej!! :( följt dig sedan du nästan började blogga innan din tid på veckorevyn! Lycka till! Du är fantastisk! Kram

 8. Tack för att inspiration du har gett mig under dessa år. Kommer värkligen sakna att kolla in här några gånger om dagen och stänga fliken med massa ny inspo och motivation till att faktiskt bry mig om vad jag har på mig. Du har hjälpt mig jätte mycket! Från att vara en som aldrig tog av sig sina 5 år gamla för små mjukisbyxor till att känna mig snygg i det jag har på mig. Det har stärkt mitt självförtroende något enormt tack för allt och lycka till i framtiden! Kram

 9. What?? You are not going to be more blogger? :O Really?
  I love your blog and your style, you have good pics, great outfits and its very inspiring. I hope to see more outfits of you in instagram! You have been a reference for me, your style is comfy and elegant at the same time, very chick. Hope you do great!
  XXOO

 10. Stort lycka till Frida, jag har följt dig i många många år. Jag har inspirerats mycket av dig och jag tycker du verkar vara en skön tjej. Ta hand om dig. Kram

 11. Men VAH?! NEJ!!! Jag har följt dig under flera flera år!! Och du har verkligen varit min bästa favorit! Älskade dun stil, inlägg och allt. Ja du kommer vara väldigt saknad helt enkelt!! Ha de bäst nu!! Hoppas man kan få följa dig på insta i alla fall!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..