CASPER&PEARL

Me by Erik, Top from Casper&Pearl(Facebook). Site:Casper&pearl

Lördag morgon… är såå sjukt trött. OCH det är halv storm här i Strömstad, med åska och grejer. Fy farao. Dock ganska skönt med tanke på min trötthet. Kikade nämligen Batman på bio igår. SJUKT bra film, om än lite obehagligt att sitta på en bio efter USAattentatet…sjuka människor det finns…riktigt hemskt. Nu ska jag sätta mig och gå igenom en massa jobb, mail, foton med mera. Så att jag kan visa er massa skoj från veckan. Senare i eftermiddag blir det arbete, gott. Ha en fin morgon så hörs vi snart igen. Kram på er!

 

Good morning, a rainy and stormy day today, therefor I’m planing to stay inside all day. And do some work, answer mails and some other stuff. Now it’s time for coffee, see you later folks. xx

LOADING..