Snabbt knep: större ögon, mer fokus på ögonen och en mer synlig globlinje. (Vieoinlägg)

Här kommer ett snabbt tips till hur man skapar större ögon, och får mer fokus till ögonen.
Denna metoden framhäver globlijen och ger en glamourösare blick, detta ska bara synaas en aning och göras med en naturlig brun färg. Jag använder mig av MAC’s ”handwritten”.  Men det är inte då noga. Inte för mörk! Börja gärna och testa med en ljusare.. Så blir det lättare.

Denna typ av skuggning är jättefin till en eyeliner med vinge och lösfransar. Älskar detta! 

 

ber om ursäkt för den konstiga grejen som ligger över bilden på vänster sida, såg inte den när jag sparade videon..
https://www.youtube.com/watch?v=7jmazqP9TIk

 1. Hej

  Är det mest penseln från MAC som du använder när du lägger på en ögonskugga? Eller har du den bara till att tona ut?

  Du skulle inte kunna lägga upp vilka borstar du brukar använda t ex till rouge, highlighter etc? Du brukar nämna dom i dina tutorials, men jag hör tyvärr inte riktigt vad du säger.

  Trevlig lördag!

 2. Hej Helen! Jag har en liten fråga, jag och min kompis har exakt samma mascara, kommer inte ihåg vad den heter just nu och inte sminket med mig idag. Men på henne sitter den verkligen som berget även om det blåser,snöar eller är kallt men på mig så kladdar den både på övre locket och under ögonen. Så på slutet av skoldagen är jag helt svart och ögonskuggan förstörd. Det här är jätte tråkigt. Finns det något jag kan göra eller är det bara att köpa ännu ett nytt märke? Det här har hänt mig hela vinter även fast jag provat 3 olika både vattenfasta och inte.
  Tacksam för svar!

 3. jag kan inte se dina videoinlägg, det är bara helt svart! Jag vill jätte gärna se dom, vet du nått annat sätt jag kan se dom? Jätte tacksam för svar!

 4. Hej. Kan du även visa hur vi ska göra som inte har globlinje och lite hängande ögonlock. Det är aldrig någon som visar det.

Comments are closed.

LOADING..