Nya sminkborstar från bdellium tools

Äntligen lite nya sminkborstar! Dessa är från ett märke som heter bdellium tools, och just denna serie med gröna borstar är eco penslar. Miljövänliga, Bambuu handtag (Bambu är ett av de mest miljövänliga växter på jorden), drurvänligt mjukt syntethår och allergivänliga.

I detta kittet ingår 15 penslar. Allt från borstar till huden; foundation, puder, concealer. Till brynen, till läpparna och ögonen: appliceringspenslar, uttoningspensel och penslar till att tex sota under ögonen och sota ut kajal. Ett riktigt bra kitt med alla penslar man behöver för att kunna göra enkla sminkningar till mer komplicerade. De enda som jag saknar i detta kittet är en tunn eyelinerpensel, men den finns att köpa lös för 85kr/st.

Som jag tidigare nämnde så är dessa penslar gjorda på syntet hår, inte riktigt hår!
Små, fina och supermjuka strån som är lätta att tvätta och håller länge! Ger ett jämnt och fint resultat.

Detta kittet finns på www.eleven.se och där finna även lösa penslar att köpa.

  1. Jag får inspiration från makeupbloggare som du och jag skulle så gärna vilja ha feedback på det jag gör. Om du får tid att läsa någon annans blogg eller om ni som ser den här kommentaren har lust så år ni gärna kika in och berätta vad ni tycker och tänker :)

  2. Hej! Kan du inte skriva mer om va du tycker om borstarna, om dom är lika bra som riktigt hår etc. Och gärna skriva vad man ska ha varje till! De skulle va superbra och snällt :D

  3. Läser du Linda Hallbergs blogg? Hon köpte exakt likadana i septemer. Tänkte om du fick inspo därifrån eller om det helt enkelt var slumpen haha.

    Förövrigt, bra blogg! Följt till och från i ett par år nu tror jag :)

  4. Hej! Jag hittar inte hela kitet med alla borstarna som du har utan jag hittar bara 3 lit men inget som alla borstarna finns med i. Jag undrar om du köpte de 3 kiten eller om jag missat någon med alla borstar i?

  5. Hej! Jag vill verkligen ha den 4:e penseln från höger på mittenbilden (den som verkar vara lite rund och spetsig), står det på vad den heter? Vill gärna beställa den löst om den finns :) Vore verkligen supersnällt! Tack på förhand!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..