Eyelinern som gör mig lycklig!

Min eyeliner tog slut så jag sprang och köpte en ny och bara tog den första jag såg. Det blev IsaDoras ”Fine Liner Eye Studio” och jag är så nöjd. Denna eyeliner gör mig lycklig!

Min eyeliner tog slut så jag sprang och köpte en ny och bara tog den första jag såg. Det blev IsaDoras ”Fine Liner Eye Studio” och jag är så nöjd. Denna eyeliner gör mig lycklig!

Detta är en eyeliner som passa dig som vill ha det tunt och skarpt. Spetsen på denna penna är supertunn, inte för hård och inte för mjuk vilket gör det så lätt att måla. Konsistansen är även den perfekt! Det torkar snabbt, kletar inte av sig, smular inte och håller hela dagen. Lätt att tvätta bort.

Ett pytte, pyttelitet minus med denna är att det kan vara svårt att måla en tjockare eyeliner om man inte är van, eftersom att spetsen är så tunn. Men själv tycker jag inte att det är speciellt svårt att bara bygga på den. Jag föredrar tunna eyeliners så att man kan få till en snygg vinge.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ( 5 av 5)
– Perfektion! Tunnt, skarpt och lättmålat.

ca 99kr.

 1. På mig håller den tyvärr inte alls. Tog inte så lång tid innan den färgade av sig på ögonlocket uppe vid ögongloben. Annars var den superhärlig att måla med! Men inget för mig…

 2. Vilka ögonskuggor har du använt till sminkningen här? Letar efter de perfekta neutrala skuggorna som borde finnas i allas necessär :)

  1. det är två stycken från kicks egna ögonskuggor faktiskt :) superfina, naturliga och jag älskar dem! Den ljusa (nästan hudfärgade) heter ”day time” och den som jag suddat superlätt i globlinjen med heter ”bitter chocolate” och är en kall brun färg.

 3. Oj. Jag tycker den här eyelinern är helt värdelös, fy!
  Kul att du tyckte om den ;)
  En fråga bara, vad är ett serum och hur och när ska man använda det?

 4. Jag tycker dina tutorials är underbara och väldigt användbara. Önskade att du kunde rekommendera och prova lite mer ej djurtestade märken :)

 5. Jag har dålig erfarenhet av eyeliner med filtspets. Brukar vara jättelätt att måla med, men det brukar försvinna under dagen. Men den här ska man kanske våga prova? Just nu använder jag creme-eyeliner och målar med pensel. Tar ju lite längre tid än med en penna :)

 6. Jag har haft en likadan eyeliner fast från MAC. Den var jättebra – ett kort tag… Jag minns inte hur snabbt det gick, men efter en väldigt kort tids användning blev den torr vilket gjorde att den inte gick att använda länge. Vetinte varför. Kanske att jag inte satte på korken tillräckligt noga? Så det kan ju vara ett tips att tänka på mär man har sånnahär eyeliners! ;)

 7. Älskar din blogg! Du har väckt ett stort intresse hos mig gällandes smink och naglar. Dina tutorials är guld värda och även du :)

 8. Den ska jag absolut köpa nästa gång jag behöver en ny eyeliner! Skulle du kunna lägga ut vart du börjar när du lägger på eyelinern och hur du får strecket så rakt mm?
  Din blogg är grym och jag ska försöka kommentera oftare!
  Och en till fråga är hur du fixar dina ögonbryn och vilken färg du har? Skulle vetkligen bli otroligt tacksam för svar!! Kram på dig fina :)

 9. Du ger så bra tipps som är inom ekonomin, men även att du bjuder till dig! Älskar din blogg den är höjdpunkten på dagen när man läser sina favoriter och din är nr.1. Gillar verkligen när du gjorde den rosa eyelinern och glittret för rosa bandet!

 10. Läser din blogg varje dag och gillar verkligen dina tips! Jag är nybörjare när det kommer till eyeliner och när jag använder det ser det ut som att jag får ett glapp mellan fransen och eyeliner-linjen. Jag tycker att jag målar så nära fransen jag kan.. Har du några tips på hur jag kan få bort glappet?

  1. Försök att blunda så lätt som möjligt och streck upp ögonbrynen så att glipan slätar ut sig. Det kan vara svårt att komma in nära ögonfransarna.. Men lägg penseln nästan precis på fransarna när du målar så är de lättare att komma in nära :) lycka tilL!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..