RECENSION – Läppstiftet som håller HELA DAGEN!

Måste tipsa er om Max Factors läppstift/gloss som håller hela dagen! Utan att kladda, rinna ut, smeta av sig på glas eller pojkvännen. Detta heter ”LIPFINITY” lip colour och har färgen ”024 stay cheerful”, älskar färgen! Det ska hålla upp till 24 timmar och det tror jag faktiskt på. Jag har än så länge bara haft det i en hel dag och det höll!

Måste tipsa er om Max Factors läppstift/gloss som håller hela dagen! Utan att kladda, rinna ut, smeta av sig på glas eller pojkvännen. Detta heter ”LIPFINITY” lip colour och har färgen ”024 stay cheerful”, älskar färgen! Det ska hålla upp till 24 timmar och det tror jag faktiskt på. Jag har än så länge bara haft det i en hel dag och det höll!

Förpackningen består av två produkter, ett gloss och ett stift. Glosset (färgen) är heltäckande (applicera gärna två lager) och låt det sedan torka 1-2 minuter. Läpparna känns då lite sega/klistriga och jobbiga. Där efter ska man applicera stiftet (helt färglöst), som ser ut/känns som ett lepsyl. Detta ger glans, fukt och gör läpparna behagliga igen. Eftersom att det sitter så himla bra är det ju inte så speciellt lätt att få bort det heller, du måste ha en remover för vattenfast smink med olja i.

Under dagen behöver du inte applicera mer färg, det kommer sitta som berget. Men de övre lagret kommer försvinna när du äter/dricker osv. Så, vill du att läpparna ska kännas behagliga och glansiga så applicerar du det igen.

LIPFINITY finns ute i butikerna men de 7 nya färgerna (bland annat detta som jag har) kommer ut i butik i mars.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥  ( 5 av 5 poäng )
– Färgen du kan lita på! Den håller hela dagen heeelt utan att smeta av sig på något.

SE MIN VIDEO så förstår du hur bra det sitter!

Max Factor LIPFINITY lip colour 140kr/paketet

https://www.youtube.com/watch?v=wByG3UhQOCk” size=”large”]

 

  1. Vet du när dom nya färgerna kommer ut i butik? :) Letar som en tok i stan här men personalen verkar inte veta någonting :(

  2. Kan säga att de har ändrat lite på färgerna, formulan och borsten från tidigare. Vet även att flera klädesbutiker som har smink också har valt att köpa om den på nytt! Ska komma in under våren! :)

  3. Max Factor har ju haft denna produkt ute i butik tidigare. Vet du om det är en ny formula eller är det en helt ny produkt som bara liknar den andra Lipfinity? :)

    1. Det är fortfarande lipfinity men de har ändrat lite på färgerna, formulan och borsten. Vet att flera företag som säljer smink har valt att köpa in den igen, förr var det att den skulle hålla i 8 timmar nu ska den hålla i 24 timmar! Den ska lanseras om på nytt under våren :)

  4. Aaaaw, tack för tipset!!! :) Älskar läppstift men vill gärna slippa bättra på jämt samt lägga pengar på sånt som inte håller! Älska färgen med! :)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..