SMINKTIPS – Appliceringstekniken för en finare foundation!

Det absolut bästa sättet att applicera foundation för ett jämnare och finare resultat. Porer kommer synas mindre och hyn kommer få en finare glöd.

https://www.youtube.com/watch?v=z9M3SxfYl_4″ size=”large”]

 1. Hej! Jag har mycket problem med min hud. Jag har väldigt mycket finnar på kinderna, men inte i resten av ansiktet (ibland drabbas även min haka). Jag har dock inte oljig hud, men i pannan är jag verkligen torr. När jag applicerar min foundation ser min panna väldigt ”fnasig” ut, och man ser verkligen att huden är torr. Jag tvättar mitt ansikte dagligen och skrubbar 1-2 gånger i veckan, och avslutar alltid med en återfuktande kräm. Vad ska jag göra för att hyn ska bli mjukare och för att det torra ska försvinna? Och har du några bra tips om man har torr/finnig hy? :)

 2. Grymt! Vade för foundation du använder? Har du tips på någon om man har mycket finnärr?

 3. Vad intressant, fick lära mig ett nytt sätt att applicera flytande foundation :) :) tack <3 kram

 4. Först och främst känner jag mig tvungen att säga hur GRYMT bra du är. Verkligen min insperationskälla! Dessutom riktigt vacker!

  Jag har en fråga angående shiseidos borste, blir foundationen perfekt när man applicerar med den? Rekommenderar du den eller finns det en annan borste som slår den?

  Jag uppskattar verkligen svar

  1. Egentligen är stråna en aning korta och hårda med den. Men den funkar! Det är bättre med en rougeborste med kkortare strån :) tex den från mac.

 5. Detta ska jag testa! En liten sak bara, kan du inte sätta upp håret när du fixar och sminkar för man ser inte riktigt annars.

  1. Tack för tipset, dock känner jag mig så obekväm i uppsatt hår.. haha

 6. Hej! Jag är jättesugen på att testa Shisedos borste men tycker den är lite i det dyraste laget. Finns det någon budgetvariant du kan tipsa om? Har svårt att hitta täta borstar!

 7. Men det är väl samma teknik som vid användande av mineralpuder? :-) Hur gör man bäst med pudret sedan? Buffra, svepa eller pressa på det? Vilket håller bäst?

  1. Stämmer :) men då gör man det mest för att blanda in det med hudens fett/dagkrämen så att det blir finare :) annars lägger de sig på ytan och ser torrt ut.
   Du kan borsta på pudret lätt bara :)

   1. Det gick finfint faktiskt! Använde en borste ur tikeis minikit…dock är verkligen inte isadoras wake up alls kompis med min hy! Ska prova med min clarins extra comfort å se. Men jag håller med…riktigt bra teknik!!

Comments are closed.

LOADING..