CHLOES HAIR EXTENSIONS

Precis testat nya extensions från ”Chloe’s” på clips i en naturligare blond färg ”ombre blonde bombshell #p18/60” med blandningar av blond och kolablond. SÅ FINT! Denna blandningen ser verkligen så mycket naturligare ut när den inte är helblond rakt av.

Håret kommer i en snygg box (kul att någon gör något annorlunda!) som också kan användas till förvaring. Håret är uppdelat på 8 olika delar trens som är olika långa anpassade för olika partier på huvudet. Clipsen klämmer åt hårt så att håret sitter på plats och är lätta att få fast i lite tuperad hårbotten.

Det jag gillar mest med detta håret är att det är tjockt från trensen ner till topparna! Ingenting som tonar ut sig och blir glest och tunt längst ner. Ett paket räcker till en hel hårförlängning med superlångt (50cm) och tjockt hår (140gram!)

Jag har än så länge hunnit tvätta håret 3ggr och det är i princip lika fint som när jag köpte det!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ( 5 av 5 poäng ) 
– Detta kan jag verkligen rekommendera! Superfint hår som är tjockt, fylligt, långt och fint. Sitter bra i håret, håller länge och gör det så lätt att få snyggt och fylligt hår.

CHLOE’s hairextensions, ”ombre blonde bombshell #18/60”,  899kr/kit 

Håret direkt efter isättning och håret lockat med GHD soft curl locktång

 1. När jag kollar på Chloes hemsida verkar det bara finnas färdiga ”clip-ins” att köpa. Jag vill limma in det. Vart hittar jag vanliga hårtrens från Chloes? :) finns det?

 2. Hej!
  Tänkte bara höra sliter clipsen mycket på håret, brukar du låta dem sitta i flera månader eller tar du ut dem för att vila håret?

 3. Hej Helen, din blogg är helt fantastisk och du är så vacker!
  Jag undrar vilket löshår du tycker bäst om i helhet, Poze premium kollektion eller Chloe´s då jag själv ska köpa nytt och vill helst ha europeiskt hår som Poze premium erbjuder, men detta från Chloe´s verkar ju helt fantastiskt det med, hoppas du kan svara :) Kram

  1. Hej! :)
   Det är en svåår fråga. Jag tycker att de är lika bra kvalitet, och bägge märkena har hår med slingor i som jag vill ha ( så det ser mer natueligt ut ) Skillnaden är hårstråna. POZE hår har tunna fina strån (som liknar mer de skandinaviska håret) men de ger lite ”mindre hår”, Chloes paket ha lite mer hår i gram och stråna är stjockare vilket gör att det ser fylligare och mer ut med mindre hår. Så frågan är om man vill ha ett hår med tunna strån, eller ett hår med tjockare strån :)

 4. Hej,
  Gör bilderna nyansen rättvisa? Enligt bilderna på hemsidan verkar färgen vara varmare men på dina bilder ser det perfekt ut. Tänkte beställa men är osäker på färgen. Tack på förhand!

  1. jaa håller med.. det jag letade efter var kallare nyanser så därför var jag såååå nöjd med denna färgen!!

  2. Jag har tidigare beställt från Rapunzel, men lockades av detta eftersom det ser såå mycket mer naturligt ut! Skulle jag kunna maila dig en bild på min hårfärg så du skulle kunna avgöra om nyansen du har passar/ inte passar?

 5. Hej! Just nu är jag platina blond, men har länge velat ha just den där hårfärgen men vet inte hur jag ska få till den, har du något bra tips på hårfärg? :)

 6. Hej! Har haft extension 8 år med keratin nu så har ja slutat me de för att vila håret..beställde hårförlängning från poze hair som du rekommenderade väldigt dyr..nu när ja ser detta så ångrar ja mig..denna e ju mkt bättre tjockare o billigare

  1. har du köpt de utan att använda de då går de ju att skicka tillbaka :) Gillade rapunzel innan men föredrar detta nu när ja testat de :)

 7. hejsan. jag har använt mig av samma limmetod som dig ett tag nu. men den senaste limflaskan jag beställde stod det att det var en ny formula. men jag tycker att det nya limmet är jättedåligt.

  det vill verkligen inte fästa i håret. och om någon träns u lyckas fästa så ramlar den ändå av efter några timmar. upplever du samma sak? Tacksam för svar! :)

  1. HADE EXAKT SAMMA PROBLEM!
   fick hem den nya flaskan (var dock länge sen) och den var kass!! Mejlade till och med dem och sa att den var supertråkig, den bara ramlade ur håret! Dock kom jag på hur man gör istället, och när man lyckas med de så sitter de faktiskt bättre.. blir inte lika mycket lim och klumpar i håret och inte lika kladdigt.
   Håret måste vara HELT RENT och du får inte använda balsam innan. Limma på trensen, och LITE nedanför ner på löshåret (så du får en större del limmat) och extra mycket i ändorna på trensen. ..tryck emot håret och håll länge! Tryck hårt, du måste få ut alla luftbubblor, se till så att de torkat ok innan du släpper de och dra inte i de på ett tag.
   De viktigaste är att håret är HELT RENT, endast tvättat med schampoo och att du trycker hårt och länge. Det funkade för mig, och nu sitter de super!
   Dock Stinker de typ hästhage eller nå..

 8. Hej Helene!
  Detta har inget med inlägget att göra, men har googlat som en galning och hittar inget svar. Jag ska på en kortfilmsinspelning och undrar hur foundation med spf blir? Om det blir som vid fotografering eller är det lugnt? :)

  Tack för en superbra blogg och att du är så bra på att uppdatera!

Comments are closed.

LOADING..