Tutorial – Hög hästsvans med det lilla extra!

Favorit i repris. Det är sååå skönt att ha uppsatt hår! Och här kommer lite tips för att få den extra snygg och med mer volym!

https://www.youtube.com/watch?v=WvOa2NZ2t9Y” size=”large”]

  1. Smidigt! Jag tycker verkligen det ser jättesnyggt ut med slarviga hästsvansar, men jag har alltid kört på väldigt strama hästsvansar. Så varje gång jag försöker göra en slarvig hästsvans så slutar det alltid med att den blir mer stram än lös, haha! Ska testa detta och se om jag lyckas! =)

  2. Så himla snyggt! Jag älskar att ha håret uppsatt men får ibland jätteont i hårbotten! Tror det är för att håret är tungt. Tips på hur jag kan göra för att undvika det?

  3. Pingback: Lördagslänkar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..