Fler favoriter från Cetaphil!

Cetaphil

Nyligen skrev jag ett inlägg om Cetaphil och deras nyhet för i höst rengöring Facial Cleansersom jag verkligen gillar Nu har jag testat på fler av deras produkter lite mer och även de är lika bra. Jag har faktiskt hittat lite nya favoriter!

Daily Facial Moisturizer är en favorit! Här är en ansiktskräm som låter huden andas utan att täppa till huden. Lätt, behaglig och skön ansiktskräm som inte blir sådär jobbigt fet på huden, men jag känner mig ändå återfuktad hela dagen. Den sjunker in snabbt, har lite skydd mot solen (vilket man skall ha på vintern också!) Superfin och bra under sminket dessutom!

Repair Hand Cream: Det första som blir torrt på mig när det börjar bli kallt ute är händerna. Och då behöver jag en grym handkräm! Denna är så krämig och skön! Riktigt behaglig och sjunker in bra i huden. Viktigast av allt så lämnar den händerna lena och mjuka direkt.

En annan produkt från serien som jag verkligen gillar är ”Facial Moisturizer” som är perfekt för torr och/eller känslig hy.

 • Parfymfri och mycket mild – lugnar känslig och irriterad hud

Jag får enbart torr hy när det börjar bli kallt ute, värmeskiftningarna från ute och inne påverkar huden negativt vilket ger mig torra fläckar i ansiktet, ofta på kinderna. Då funkar denna perfekt, att använda på de torraste partierna för att återfukta extra mycket.

IMG_9477

IMG_9468

Även min sambo har fastnat för deras bodylotions, ”De gör vad de ska!”. De återfuktar huden och håller den mjuk utan att bli torr. Perfekt direkt efter duschen. Och har man extra torr hy så passar deras bodybutter bra.

ceta1
Ovan ser ni mina tre favoriter; Facial Cleanser, Daily Facial Moisturizer och Repair Hand Cream.

Cetaphil sälj på apotek, tex apotea och till grymt bra priser!

 1. Tack för en bra blogg, även om du inte verkar uppdatera den längre? Cetaphil verkar riktigt intressant och jag ska definitivt kolla upp det och testa själv framöver :)

 2. Nice post. I learn something new and challenging on websites I stumbleupon every day.
  It will always be useful to read through content from
  other writers and use a little something from their websites.

 3. Hej! Tack för en bra blogg🙏☺️ På en av dina Tikei-tutorials visar du hur du tvättar borstarna. Du använder en jättebra ”tvättskål” som jag har försökt googla upp. Men jag hittar inte! Var är den ifrån? Tack!

 4. Hej,
  du gjorde 3D ögonbryn 2015. Vad har hänt med ögonbrynen sedan dess? Skulle du fortfarande rekommendera detta till andra?
  Tack för trevlig blogg!
  Monica

 5. Hej Helen!

  Jag har naturligt mörkbrunt hår, och har mörkbrun utväxt. Topparna har jag färgat mörkblont med lite askiga nyanser. Jag undrar vilken ögonbrynsfärg jag bör använda. Köpte anastasia dipbrow pomade i färgen dark brown, personligen upplever jag den för mörk, men är det färgen jag bör använda?

 6. Hej Helen!
  Jag har just börjat följa dig på youtube och tycker så mycket om dina videor med både smink och din gård. Jag bor också på gård men uppe i västerbottens inland. Jag är hästbonde och har även andra djur. Ankor och Gäss. Jag blev så glad då jag såg dina videor om gården och dina djur.
  Beklagar sorgen efter Ingemar/Ingmar 😢 Vet hur det känns. Jag fick låta min älskade schäfer hund somna in 17/5-2016. Hon var då 9 år gammal och hade fått ont i lederna. Är spännande att du pratar om andar också ibland. Jag är själv medial och har jobbat som medium och har haft många upplevelser genom åren och på min gård. Tack för en fin och inspirerande youtube och tack för tipset med mascara! har aplicerat den som du visade och de blev en total skillnad!! INGA KLUMPAR för en gång skull. Och inga omsminkningar då man tar bort mascara med torr topps som du visade! Tack för dessa tips! Med varma kramar.

 7. Hej! Jag älskar dina att läsa dina inlägg och kolla på dina video! Men när kommer det ut ett nytt inlägg och en ny video?

 8. Hej! Älskar din blogg och youtube.
  Jag är naturligt blond med en ganska gul ton och undrar om det finns något silvershampo som fungerar i ofärgat hår?

 9. Hej, jag visste inte vart jag skulle kommentera, men har du tips på hur man sminkar sig för att se äldre ut? Har ett äggformat ansikte men baby hud och folk tror gärna att jag är 18 när jag är 22 snart 23.
  Har även små ögon så blir lite knepigare att göra ögonen. Ha de fint.

 10. Hej! Vi är fortfarande väldigt många som kommer in och kikar i din blogg även fast du har varit försvunnen här ifrån i 2 månader nu :/ jag kommer in hut varje dag för att jag fortfarande hoppas på att fikonet tillbaka! jag tänkte kolla ifall du vill skriva ett kort inlägg om vad som är planen med bloggen, kommer du blogga mer eller lägga ner, hur det kommer sig att du inte har skrivit osv?
  Kram 🎀

 11. Han bara sehalvaa videon men vad bra. Ska i morgon se hela. Vad du bor härligt med djur natur. O kattungarna är underbara. Tycker mycket om dej. Önskar dej en fin jul o att även dina djur får ha det bra kram fina.

 12. Jag undrar om du har något tips på hur man ska sminka ögonen om man har väldigt stora ögon, som är något utåtstående också vilket jag inte gillar? Finns det något bra tips så man kan dölja det litegrann?

 13. Hej! Först och främst vill jag bara säga att jag saknar dig också. :)

  Sen så undrar jag om man kan ga rouge utan något under? Alltså ingen foundation eller liknande. Är så nöjd med min hy men undrar om rougen sitter utan underlag? :)

  Mvh

 14. Såg din senaste video så bra. Vet du även vi läsare kan bli mobbade jag haft en stalker refter mej o inte mått bra. Men du du är så fin o duktig. Låt inte några kommentarer förstöra. Saknar dej o dina sminkningar ja allt. Snälla försök o strunta i dom vi är många fler som älskar dej. Krya på dej och ha en underbar jul. Stor kram söta du.

 15. Hej!
  Jag skulle väldigt gärna se en recension om Mary kay! Det är ingen som pratar om det märket på bloggar, eller bara Josephine Qvist men hon säljer det också. Du är så himla bra o ärlig! Kan inte du testa, snälla???

 16. Bara sponsrade inlägg? Och knappt någon uppdatering alls? Bättre att lägga ner bloggen än att göra det halvdant :/

 17. Hej Helene vad händer ? saknar tiden då du var flitig med bloggen nu skriver du inte lika ofta. Har du gått över till något annat spännande? 😊

 18. Hej Helen! Kul att se att du uppdaterat bloggen igen :D Tänkte bara kolla med dig hur du tänker. I en vlogg nämnde du att du inte köper djurtestat smink längre. Gäller det enbart när du går in med egna pengar och inte för pressutskick/samarbeten?
  Driver själv en skönhetsblogg men har svårt att veta hur jag ska göra med samarbeten och pressutskick då man är ”beroende” av dem för att ha en uppdaterad blogg :)

Comments are closed.

LOADING..