BLOGGEN HAR FLYTTAT

I dag smäller det! Jag säger tusen tack och good bye till kära Veckis och flyttar HIT. Från och med nu hittar ni bloggen uteslutande på WWW.JOSEFINKNAVE.SE, så klicka er in där för att kika på mitt nya krypin och fortsätta följa min och min lilla familjs äventyr. Ni hänger väl med? <3 <3 <3

nyblogg

 

JOSEFINKNAVE.SE
josefinknave.se
JOSEFINKNAVE.SE

Om det inte funkar så prova att trycka på refreshknappen uppe vid adressfältet eller klicka på F5-knappen på tangentbordet. Följ med! Utan er är det ju inte samma sak! 🙂

 

LOADING..

Vi testar!

När vi var på Mallorca fick jag för mig att köpa en massa märkligt godis och snacks och ordna en recensionsrunda med Martin. Då visste jag inte hur OTROLIGT seriöst min make skulle ta det här med att testa chips (borde dock ha haft det på känn men jaja lätt att vara efterklok). Alltså jag har fått klippa bort sååå mycket av hans långa utlåtanden och råmaterialet i sig har tagit upp så mycket plats på min dator att jag inte ens har kunnat föra över våra bröllopsbilder (ja, det är alltså på grund av det här bröllopsinlägget dröjer, heh) eftersom datorn redan höll på att sprängas av chipssnacks.

Slutresultatet blev nog rätt kul ändå, och nu när det är ute och flyger på www kan jag äntligen börja sätta tänderna i bröllopsfestinlägget. Under tiden kan ni kika, suktas, och kanske äcklas av spanska läckerheter i klippet nedan.

LOADING..

Bara Josefin


  

Bilderna ovan är från min mysiga helg. I lördags promenerade jag med Cissi och Yrsa till Vinterviken och fikade. Jag vill få in mer kompishäng i min vardag även om jag tycker att det är lite svårare med en gullig liten unge i bilden. Dels vill jag ju vara en massa med honom, och dels är man ju en aning slutkörd och tar gärna varje litet tillfälle i akt att vila. Men, jag tror/vet att det är viktigt, i alla fall för mig, även att vårda det som är bara jag, Josefin, så det ska jag bli ännu bättre på. I söndags fick jag dessutom gott av kvalitetstid med min lilla familj. Vi fick lite gjort hemma och tog sen en liten utflykt med fika och allt.

Så, som för att kompensera för helgens mys är jag krasslig nu. Jag vaknade med en konstig känsla som visade sig vara feber, så så fort våra frukostgäster (japp, här är vi ivriga på förmiddagsaktiviteter nu för tiden) gått och B somnat gick jag och la mig själv också. Såååå jäkla trött har jag varit prick hela dagen och därför hade jag bara tre önskningar när Martin kom hem.

Mat+säng+Paradise hotel

Detta ljuva fick jag njuta av i 45 underbara minuter innan Martin gav sig av på podmöte och jag och minin var solo igen. Tajmingen alltså, men jaja, det gick ändå helt okej. Nu sussar han och jag ska med gott samvete lämna köksstöket till min kära man och lägga mig i soffan och checka ut. Hoppas att ni får en fin kväll!

LOADING..