W – WEDNESDAY BRUNCH AT DAISY GREEN

daisygreen6
daisygreen
daisygreen2
daisygreen4
daisygreen1
daisygreen3
daisygreen5
daisygreen7

TRIED A NEW BRUNCH PLACE TODAY.<3

Efter att ha suttit inne hela helgen och denna vecka hittills med massa plugg så belönade vi oss idag med en brunch. Vi var sugna på att testa ett nytt ställe och ett knapptryck på Pinterest senare så hade vi bestämt oss för att prova Daisy Green! London kryllar ju av söta brunch ställen och detta är definitivt ett av dem. Bara att mötas av den söta fasaden pyntad med blommor och neonskyltar för att sedan gå ner där taket fylls av blommor. Vi provade avokado mackan (som vi med handen på hjärtat kan säga var den bästa vi smakat!!) och deras ”award-winning” banana bread. Även två smoothies toppade med bipollen! Supergott ställe och supergulligt, hit kommer vi gå tillbaka – snarast!<3 Vill ni förresten ha en London-guide?

After spending the past few days inside to study we treated ourselves with a brunch today. We wanted to try a new place and a search click on Pinterest later we had decided to try Daisy Green! London is full of cute brunch places and this one is definitely one of them. The pretty building with flowers and neon signs and the inside covered in flowers as well. We tried the avocado toast (and we can honestly tell you that it was the best one we have ever had!!) and their ”award-winning” banana bread. A super tasty and super cute place, we will definitely go back here – as soon as possible!<3 Would you btw like to have a London guide?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

VENDELA – NEW IN: VEGAN BAGSTRAPS

bagstrapsvegan1
bagstrapsvegan2
bagstrapsvegan4

Godkväll hjärtan! Hoppas ni alla har haft en fin dag. 🙂 Här kommer några bilder på våra nya bagstraps som vi fick hem igår, beställde de i förra veckan och har verkligen väntat på att de ska komma då jag var så taggad på att se hur det veganska lädret skulle vara. Och – det är superfint!! Vi vill inte köpa något gjort på äkta läder eller päls så när jag fick syn på dessa så var jag tvungen att beställa. De är i så fint veganskt läder och jag tycker att stilen liknar Fendi?! Märket heter Gabrielle by P och strapsen levereras i så söta, små sammetspåsar. 🙂 En väldigt fin idé där ingen kommer till skada vid tillverkandet.<3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

VANESSA – CAULIFLOWER TIKKA MASALA

madebywtikkamasala1
madebywtikkamasala4
madebywtikkamasala2

Detta blev vår lunch idag efter en föreläsning i skolan! Lade ut det på min story på Instagram och fick lite frågor om vi kunde skriva receptet, så självklart får det bli ett inlägg om det. Indiskt är ju så gott, dock något vi inte äter alls ofta. Vi ville i alla fall prova på något nytt, och hörni… Det blev så gott!

Du behöver (för 2 personer):

Kryddor: 1/2 tsk senapsfrön, 1 tsk masala krydda, 1/2 tsk koriander krydda, 1 dl färsk koriander, chilipulver + salt efter smak.

Grönsaker: 2 vitlöksklyftor, 1 cm ingefära, 1 schalottenlök, 2 stora tomater, 1/2 röd paprika, 1/2 blomkål.

”Flytande”: olivolja, 1,5 dl kokosmjölk.

Gör så här: Hacka schalottenlöken och mosa ingefäran. Häll olivolja och senapsfröna i en stekpanna. Ha plattan på mellan-värme och när senapsfröna börjat ”poppa”, häll i ingefäran, hackad lök och pressad vitlök. Stek tills löken fått fin färg. Ställ stekpannan åt sidan. Mixa tomaterna, paprikan, färsk koriander och kokosmjölk. När detta är mixat blandar du även i lökblandningen. Mixa till en slät ”sås”, som du sedan häller tillbaka i stekpannan. Dags att hälla i alla kryddor! Låt det sedan putta i 10-15 minuter. Under tiden, skär upp blomkålen i små bitar. Häll över såsen i en kastull och lägg även i blomkålen, låt allt koka under lock tills du tycker att blomkålen är tillräckligt mjuk. Klart! Vi serverade såsen med ris och färsk koriander. xx

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..