VENDELA – LE YACA

Åh äntligen är sommarens resa bokad – eller halvt i alla fall. Det blir Franska Rivieran denna gång, älskar att vara där på sommaren. Det vi har bokat helt klart är St Tropez, var ju där förra året och blev lite kär i den staden, så fint, mysigt och typiskt franskt! Vi har bokat ett så fint hotell som ligger mitt i staden – Hotel Le Yaca heter det och ser ut som en dröm…

Le Yaca är ett litet boutique hotell och det brukar vara dessa små hotell som är det bästa, i alla fall enligt våra erfarenheter så vi hoppas att detta ställe inte kommer göra oss besvikna. Hittade det på Pinterest (såklart) och det var slutsålt överallt, men efter att ha mailat fram och tillbaka med hotellet så kunde de fixa ett rum till oss. 🙂

Kolla inredningen på detta ställe? Riktigt franskt och mysigt. Här kommer det tas bilder kan vi lova! 😉 Har även hört att restaurangen på Le Yaca ska vara en av de bästa i St Tropez!

Och rummen då? Ser ju väldigt drömmigt ut. Här ska vi då stanna under tre nätter är planen innan vi åker vidare till nästa ställe… Vart det blir får ni veta snart. Är så tacksam och taggad för att resa i sommar.<3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..