W – SKANSHOLMEN

Vi hade en så otroligt mysig eftermiddag igår och tur nog så knäppte vi några bilder! 😉

Vi åkte ut till Skansholmens sjökrog med familjen. Att åka ut till sjökrogar nu på somrarna är ju bara så härligt. Det blåste lite först men som tur var så fick vi ett bord i solen och då var allt perfekt!

Vi satte oss på restaurangen, alltså inte bistron! Där tog pappa deras räklåda, mamma tog fisk och Viggo oxfilé.

HUR härligt??

Så detta var vår lunch-utsikt. Vi brukade alltid åka hit ofta när vi var små då vi hade landställe i närheten! Då tog vi alltid skotern hit för att köpa godis och spela minigolf. 🙂

Vi tog deras oxfilé men utan oxfilé haha. Det fanns en vegetarisk pasta på menyn men då vi hade ätit pasta två gånger dagen innan så var vi sugna på annat. Tillbehöret till oxfilén lätt så gott så det kunde de ordna! Tänkt att potatis, grönsaker och bea kan vara så gott ibland.

Två färgglada favoriter i sommargarderoben!

Efter flera mysiga timmar på Skansholmen skulle vi åka hemåt men stannade på denna plats på vägen då pappa och Viggo hade med sig spö för att fiska! Vi njöt i solen på en filt sålänge. 🙂

Vendela hade på sig en ny topp från Gina Tricot, vi båda är helt förälskade i mönstrade plagg nu i sommar och gingham mönstret i olika färger är ju bara så fint! Kjolen är från Topshop, twilly från Dior och Balenciaga väska.

Så det var en otroligt mysig dag. Efter detta åkte vi hem och åt glass på bryggan medan solen gick ner<3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..