VANESSA – <3 SUMMER

Mina planer för sommaren: 

Juni är ju alltid månaden då de händer mest, nu väntar härliga kvällar med vänner, midsommar och sedan vår efterlängtade Frankrike+Spanien resa. Vi måste ju till London också! När vi kommer hem i mitten av juli hoppas jag på att min pojkvän är lite mer ledig så att vi kan åka någonstans eller hitta på något tillsammans bara vi.<3 Annars ska vi mysa här hemma, men för att inte få lapp-sjuka (som vi i familjen brukar säga, haha…) så kanske det blir en till resa någonstans, kanske i Sverige? Om vädret tillåter så blir det nog Gotland. I slutet av sommaren fyller vi 20 och det ska ju såklart firas! Jag hoppas på att sommaren kommer att stanna ända till slutet av september då jag och Vendela flyttar till London… <3

Största sommarutgiften:

Jag försöker så gott jag kan att bara spara pengar till vår London-flytt så så stora utgifter ska jag inte göra av med. Det är planen än så länge i alla fall, sedan får vi se hur det går, haha!

Favoritsommarmånad:

Älskar både juni, juli och augusti… Men kanske juli då? Då sommaren är på topp och det är ”långt” kvar tills den är över. Älskar augusti, men i slutet av den månaden får man alltid en lite ledsen känsla av att det är slut.

Vad ser du mest fram emot i sommar?

Vår Frankrike+Spanien resa och att spendera lite mer tid än vanligt med min pojkvän.<3

Här badar jag helst:

Helst badar jag inte, haha! Är verkligen en badkruka, tror inte att det kommer att bli något bad i havet för mig i år… Men – man ska aldrig säga aldrig, förra året råkade ju mamma putta i mig. 😛 I alla fall inte i Sverige, gillar ju inte att bada i vatten som är helt mörka – föredrar att bada utomlands så i Frankrike och Spanien kommer det säkerligen bli bad. Annars om jag ska bada blir det i jacuzzin.<3

 Det här har jag på mig i sommar:

Klänningar, kjolar och jumpsuits i Franska Rivieran stil. Älskar randigt, prickigt, rutigt och såklart en massa spets och volanger. Älskar verkligen den stilen! Jag får verkligen hålla i kortet så att de ”stora utgifterna” inte blir söta klänningar och kjolar haha… För det kanske man inte kommer att använda så mycket i London i höst? 😉

Det här lyssnar jag på i sommar: 

Troligtvis kommer det att bli en del poddar när vi ligger på stranden i Frankrike och Spanien, då lyssnar jag helst på Penntricket, Framgångspodden och P3 dokumentär. Annars musik av Skinny Living eller svenska sommarklassiker – så himla mysigt.

Det här tittar jag på i sommar: 

One Tree Hill, jag och Vendela älskar den serien. Ni vet en sådan som man bara vill kolla på men som man aldrig vill ska ta slut? Annars skulle det inte förvåna mig om vi för typ 70:onde gången kollar om Desperate Housewives, vår favoritserie of all times!!

Bästa sommarstället:

Hemma på vår underbara brygga, men när man behöver komma bort från vardagen litegrann för att verkligen uppskatta det igen älskar jag att resa i Europa på somrarna.<3 Nu blir det ju som sagt Frankrike som är helt underbart på sommaren, men jag längtar också så efter en resa till Italien.

Det här äter jag i sommar:

Sommaren är ju förknippat med grillning så det blir det himla mycket av. Det jag äter mest av blir nog bakad potatis, sötpotatis, grillade grönsaker och såklart en massa god sås. Och självklart varvas det med en portion pasta ibland – det tröttnar man ju aldrig på…

Det här läser jag i sommar:

Jag älskar ju att läsa böcker, och har alltid gjort. Dock känns det inte som att det prioriteras lika mycket när man är hemma, att läsa böcker är något som hör resor till.<3 Jag väntar ju såå på någon ny bok av Katarina Wennstam – har ju läst alla hennes böcker hittills och när det kommer en ny läser jag ut den fort fort.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..