VENDELA – SUNDAY FUN DAY

Hade en helt fantastisk söndag igår (kände dock att rubriken på detta inlägg är lite små töntig hehe), solen sken och det var närmre 30 grader. Jag åkte in till stan för att…

…träffa denna finis! Vi hade tänkt oss lunch på Eataly’s uteservering, men då de är otroligt dåliga på service där så bestämde vi oss för att testa uteserveringen ”Bino” på Nobis!

Vi båda tog deras pasta med aubergine och pecorino. Jag är så kräsen när det kommer till att äta pasta ute på restaurang, men denna var så himla god verkligen. Det enda minuset är väl att portionen var lite liten hehe, hade kunnat äta en till! Men hit kan jag absolut gå tillbaka för en lunch eller middag. 🙂

Mätta och belåtna gick vi förbi Dramaten för att ta lite bilder! Jag hade på mig en så söt kjol från Nelly, den är så fin verkligen. Har även en matchande topp som hör till, men den får ni se nästa gång. 🙂 Denna gång blev det en crop top från Zara, sneakers från Fila och Gucci väska!

Sedan tog vi oss till Strandbryggan där vi satte oss i eftermiddagssolen. SÅ himla härligt! Stockholm denna tiden på året alltså.<3 Här satt vi närmre 3h och bara pratade och njöt i solen. En söndag helt i min smak.<3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..