I annonssamarbete med DEICHMANN

W – SÅ FÅR DU TILL DIN FESTIVALOUTFIT I SOMMAR!

Inlägg i samarbete med Deichmann

Nu är det dags för sommarens alla festivaler och det absolut roligaste med det är alla häftiga outfits vi kommer att kunna bära. Som ni vet så älskar vi att sätta ihop olika plagg och det bästa med festivaler är att man kan mixa olika textilier, mönster och färger!

I detta inlägg kommer vi att tipsa er om snygga skor och väskor från Deichmann, alla perfekta att bära under sommarens festivaler och fester!

KLACKAR I MOCKAIMITATION HÄR!

Först ut är dessa otroligt snygga klackar i brun mockaimitation. På hälen och framme vid tårna sitter silverringar och snören, älskar de små extra detaljerna. Vi valde att matcha dessa skor tillsammans med en kjol i brun mocka och en vit spetstopp! En perfekt festivaloutfit enligt oss och som vi även skulle kunna bära på en “vanlig” fest i sommar.

Deichmann grundades i Tyskland och är idag Europas största återförsäljare av skor. Deichmann har ett trendigt utbud, kvalité till otroligt bra priser och något som passar alla – du behöver alltså inte gå barfota på festivalen i sommar! 😉 Vi har sedan innan ett flertal skor från dem och gillar särskilt deras tänk med den lilla extra detaljen på varje sko.

KILKLACK SANDALETTER HÄR!

Det andra paret vi vill visa er är dessa – kilklackar i mörkgrön mockaimitation med nitar som gör en så häftig detalj! Dessa skor är lite mer “coola” och därför valde vi att matcha de till en sötare klänning. Dessa skor är trots den höga klacken väldigt bekväma och därför det perfekta paret skor att dansa på sommarens alla festivaler i.

 

KILKLACK SANDALETTER I BLÅTT HÄR! OCH ROSA HÄR!

VÄSKA I BEIGE SLUTSÅLD MEN KOLLA IN FLER VÄSKOR HÄR! OCH VÄSKA MED FLAMINGOS HÄR!

 Här valde vi att matcha varandra – ni vet ju att vi älskar att göra det! Vi båda bär kilklackar, Vanessa i rosa och Vendela i ljusblått. Dessa klackar har även detaljer i strass vilket är så fint! Vi valde båda att matcha dessa klackar till ljusgröna jumpsuits och väskor från Deichmann. Vi gillar att matcha olika färger vilket på något härligt sätt känns så typiskt för festivalmodet. Just väskan med flamingos blev pricken över i:et, men känner man för en mer neutral look så passar väskan i ”dusty pink” så fint.

Vill ni kika in mer väskor och skor från Deichmann så gör ni det HÄR!<3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..