VANESSA – NIGHT LOOK IN ST TROPEZ

En liten kvällsoutfit från Saint Tropez, älskar verkligen hur man kan gå klädd där. I söta klänningar, kjolar och sandaler, det passar så bra in på något sätt. Denna kjol köpte jag i en liten butik där, blev helt kär i den. Så jag, så fin verkligen.<3 Vad tycker ni?

Wearing:

Linne SAMSOE SAMSOE Kjol NINA KAUFMANN 

Skor TROPEA Armband HERMÉS

Väska LOUIS VUITTON

Nu är vi inte längre i Saint Tropez, utan i Biarritz! Vi kom hit igårkväll efter en heldags resande från rivieran och idag efter frukost och lite sightseeing så åker vi vidare mot San Sebastian. Ser så fram emot att träna på gymmet igen, hikea, bara mysa på stranden och såklart: dricka sangria och äta en massa tapas!! Vi hörs senare, puss<3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..