W – NEW IN, CHUNKY SNEAKERS

NEW IN – CHUNKY SNEAKERS!

Godmorgon från San Sebastian! Hoppas ni alla har sovit gott och är taggade på en ny vecka. 🙂 Vi ska snart ta oss ut på en sen frukost/tidig lunch. Vi brukar ju alltid komma upp tidigt när vi är ute och reser, men denna morgon blev ett undantag på något sätt och vis. 😉 I alla fall, tänkte göra ett litet ”avbrott” mellan alla reseinlägg och visa er lite shopping istället. Ni brukar ju gilla det! 🙂

Har ju kikat lite på Balenciaga’s chunky sneakers, tycker att de är så snygga men dock slutsålda överallt. I St Tropez hittade vi ett par väldigt snygga (nästan snyggare tycker vi faktiskt) look a likes från märket ASH. Fanns i flera olika färger, men vi valde dessa i vitt, beige och ljusblå! Gillar verkligen att snörena är svart och vit randiga också. Har redan använt dessa så det passar minst lika fint till kjol/klänning som till byxor! Ett riktigt bra köp, tycker även att det är lite roligare med dessa än Balenciaga då vi inte sett de på någon innan. Vi gillar ju att vara lite ”själva” med saker. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..