W – WITH A VIEW OVER SAN SEBASTIAN

HIKING<3

Hej hjärtan! Här kommer en snabb liten update innan vi ska ut på stan och göra San Sebastian. 😉 Idag vaknade vi, åt frukost och bestämde oss för att vi ville hikea idag. Vi tycker ju att det är skönt att ibland bara ligga på stranden (framförallt att se nya, fina stränder), men oftast blir vi lite rastlösa så idag ville vi ut på en hike. Detta var en hike som tog cirka 50 minuter one way, om några dagar ska vi gå en hike som är 3 timmar one way men idag var inte pappa med oss och vi behöver honom som kartläsare så den hiken fick vänta till en annan dag haha…

Det var så vackert i alla fall<3 När vi kom upp upptäckte vi att det var ett litet, väldigt gammalt tivoli där och det var så gulligt. Så vi gick runt lite där, tog lite Perrier att dricka innan vi sprang ner igen. Nu blir det glass, shopping i lite vintage butiker och italienskt till middag. Vi lovar er fler uppdateringar från San Sebastian<3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..