W – THE STRAND

Vi har fortfarande kvar bilder från vår vecka på rivieran (vi fotade så sjukt mycket där!!) så ni får stå ut ett tag till. 😉 Sista kvällen i St Tropez hade vi i alla fall bokat bord på The Strand som vi såg framemot att prova. Det låg så nära vårt hotell också! Vanessa och mammis redo för middag.<3

När vi kom dit började vi med en varsin Bellini (såklart 😉 ), vår favoritdrink. Älskade dessa glas, hur söta?!

Vi började med förrätt. Vi brukar nästan aldrig äta trerätters längre då vi blir mätta ganska fort, men dessa förrätter var så lätta och fräscha. Vendela tog en sallad på kronärtskocka och parmesan medan Vanessa och mamma tog zucchini-carpaccio. Ååh, båda dessa var såå goda! Så roligt när man är utomlands och kan ta med sig idéer på mat hem.

Så här ser det ut i restaurangen, kändes så familjärt och hemtrevligt på något sätt. Och den påminde oss om ”Da Paulino”, en restaurang vi besökte på Capri med träden som bildade ett tak över hela uteserveringen. Så mysigt!

Vendela hade på sig lite nytt, det kommer upp i en outfit senare. Kan fortfarande förundras över hur fint det är verkligen överallt på St Tropez.<3

Till varmrätt blev det tryffel-penne och åh detta var så gott också. Vi tröttnar verkligen aldrig på pasta.<3

Och efterrätt fanns det plats för. 😉 Vi delade på en pavlova med vanilj-och jordgubbssorbet. Ni kan ju gissa att detta också smakade så gott… I alla fall –  ett stort tips om ni är i St Tropez och bara vill ha god mat och mysig stämning, gå hit.<3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..