VENDELA – BELLY BAGS !

Tips inlägg på g! Älskar vår belly bag/belt bag, sådan ball detalj att bära till en klänning som jag gör ovan, eller byxor med en snygg topp eller kjol. Funkar till vad som helst! Vår kommer från Gucci men nedan tipsar jag om några som är väldigt fina och bättre om man vill ha en budget variant. 🙂

SVART / RÖD / SVART MED KEDJA 

Tycker att alla dessa är väldigt fina och känner man för två färger så kan man ju köpa både en svart och en röd, så kan man variera! Den svarta utan kedja är lik Gucci’s men utan logga såklart, väldigt stilren men den med kedja är lite mer utstickande om man vill ha det. Den röda kan jag tänka mig skulle vara cool till en helsvart eller helvit outfit, vi är ju många som känner oss fina i de färgerna. 🙂

Här matchade jag till ett gult set från Forever 21! Hoppas ni hittar något ni gillar, happy shopping.<3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..