VENDELA – DENIM DRESS !

Hej fina ni! Ligger atm i hotellsängen och vilar mig lite efter en dag på stranden och en långprommis. Blev lite yr och skakig så tänkte vila upp mig lite innan middagen ikväll. Så länge får ni min outfit som jag bar igår när vi åt middag på en restaurang högt upp i bergen med oslagbar utsikt och en Michelin stjärna. Det var verkligen en riktig upplevelse som vi ska berätta mer om senare! 🙂

Wearing:

Flats HERMÉS Necklace MARKET IN DUBAI

Bag STORE IN ST TROPEZ Dress ZARA

Vi kikade lite på Zara för ett par dagar sedan. De har ju nämligen Europas största Zara butik här i San Sebastian! Denna klänning fick följa med hem+en ny vit jeansjacka som var riktigt ball. Älskar denna klänning, fin men kan kläs ned med ett par vita sneakers. Gillar plagg som man kan bära både till finare tillfällen som till enklare. 🙂

Köpte även några guldiga hårnålar häromdagen då jag fick idén till denna frisyr från något konto på instagram. Tyckte att det var så gulligt så var tvungen att testa själv! Behövdes då guldiga hårnålar då svarta inte hade synts mot mitt lite mörkare hår. 🙂 Tips! Middagen kommer vi som sagt skriva om senare, för den var wow, ni kan sålänge lägga till mig på instagram @vendelalaukkanen och kolla in min story från gårkvällen.

Ikväll är vår sista här i San Sebastian. Imorgon åker vi hemåt! Känns konstigt nog som att vi varit borta länge denna gång, brukar aldrig kännas så men det kan nog vara för att vi har rest så mycket under året. Nu längtar vi nästan lite efter att få laga egen mat igen, myskvällar i soffan och se solnedgången på bryggan.<3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..