VANESSA – ETT DYGN PÅ STEAM HOTEL<3

Madebywsteamhotel10

Igår tog jag och Piero bilen och gav oss iväg för att åka till Västerås. Kvällen innan hade vi nämligen sista-minuten bokat ett dygn på…

Madebywsteamhotel11

… The Steam Hotel! Jag och Vendela har ju varit där en gång innan när mamma fyllde år för några månader sen, och vi tycker ju att det är så så mysigt så såklart ville jag ta med mig Piero dit.<3 Först och främst: rummen är ju bara för underbart mysiga.

Madebywsteamhotel12

Och kolla utsikten!! Vi bodde på 15:de våningen den här gången och vårt rum hade utsikt mot Mälaren.

Madebywsteamhotel13

Vi bytte om till badkläder, tog på oss de mysiga, gröna morgonrockarna + matchande tofflor och åkte ner till spaet. Eftersom det var måndag var det inte alls så mycket folk, vilket alltid är ett stort plus. 😉 Vi lade oss på en av sängarna de har i ”uterummet” och bara myste.

Madebywsteamhotel14

Beställde ett varsitt glas prosecco (de har så sjukt god prosecco i baren där). Det kan väl knappast bli bättre än att dricka bubbel i morgonrock en måndag? 😉 Tiden gick så fort fast vi bara var där i spaet, men det är väl ett tecken på att vi hade det bra.<3

Madebywsteamhotel15

Vi passade på att köra ett pass på gymmet, det är nämligen också så fräscht och bra på Steam. Jag gick i högt tempo i 30 minuter på bandet, sedan var både jag och Piero helt slut så vi bestämde oss för att ta en dusch och…

Madebywsteamhotel

… bara mysa och titta på en film. Detta ville man inte lämna i första taget.<3

Madebywsteamhotel4

Rätt sega var vi sedan, men det blev dags för en sen middag! Jag hade på mig ett set från Nelly och väska från Valentino. Måste också bara påpeka: hur underbara är inte kristallkronorna på Steam? Så fina!!

Madebywsteamhotel1

Förrätt: Bakade rödbetor med nötter och ost. Varmrätten glömde jag att ta bild på, men det var i vilket fall som helst så gott: falafel med potatispuré, gröna ärtor och sockerärtor. Mums. Har blivit så nöjd med maten båda gångerna på Steam.

Madebywsteamhotel2

Mitt fina, fina, fina hjärta.<3

Madebywsteamhotel3

Efterrätt: Steam Swiss och hallonsorbet med frukt och nötter. Efter denna mysiga middag åkte vi upp till rummet där vi bara åt choklad och tittade på en film tills vi somnade.<3

Madebywsteamhotel5

Update om inredningen igen: hur mysigt med denna stora öppna spis och alla sammetsmöbler runt? Något sådant här skulle gärna få finnas i mitt framtida hem. 😉

Madebywsteamhotel7

Och idag vaknade vi upp till ännu en sommarmorgon.<3

Madebywsteamhotel6

Och sista nu: hur underbara är inte täckena på Steam? Är helt förälskad (haha) och vill så gärna bara ha sådana hemma?!

Madebywsteamhotel8

Denna gång åt vi frukost uppe på 18:de våningen till skillnad från förra gången då vi åt den nere på våning 1. Vi var nästan helt ensamma, så en frukost till denna fina utsikt satt inte fel någonstans. Mys mys mys (och hur många gånger har jag inte skrivit ”mys” eller ”mysigt” i detta inlägg?;-) )

Madebywsteamhotel9

En blandning av lite allt möjligt, så efter detta var vi redo för dagen. Åh vilket mysigt dygn vi haft på Steam, vi kom överens om att sådana här saker borde göras mer ofta.<3 Nu är vi påväg hem efter träning på klättercentret (helt slut i armar, rygg och mage!!) så nu blir det en lugn kväll hemma. Puss<3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..