VENDELA – BIRTHDAY GIFT TO MYSELF<3

Lvnecklace 5b6a065dbd139
Lvnecklace2 5b6a066373635
Lvnecklace1 5b6a06607cd0a
Lvnecklace3

LV NECKLACE .

God kväll hjärtan!<3 Har precis tagit en liten nap i soffan framför en film. Vi dukade upp en massa gott, åt och inte långt efter föll mina ögon ihop. Matkoma deluxe. 😉 Här har ni det jag shoppade i London – en ”liten” födelsedagspresent till mig själv! Jag fyller ju trots allt 20. 😀 Har länge velat ha detta V-halsband från LV, jag älskar halsband man kan ha på sig hela tiden och detta är precis ett sådant. Man kan både klä upp och klä ner det! Så jag är nöjd, grattis till mig själv. Om 20 dagar så är jag äntligen 20 år, har aldrig längtat efter att bli äldre (inte ens när jag skulle fylla 18), men det ska bli ganska ”skönt” att säga att jag är 20 och inte 19 längre. Hur stor roll det nu spelar, men men. 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..