W – VELVET

Velvet1
Velvet2
Velvet

VÅR LILLA BEBIS<3

Här är hon, vår ”nya” lilla kärlek! Idag är det på pricken 3 veckor sedan vi hämtade hem henne och oj vad mycket som hänt under den tiden. Hon har blivit så rolig, knasig och mysig! Vi hade lite glömt hur det är att ha kattungar, men det är 100% håll igång. Hon har fått för sig att hon gillar smutstvätt (särskilt trosor) så hon har kommit på hur hon tar sig in i tvättkorgen, tar tvätt i munnen och sedan gömmer den på olika ställen i huset. 😉 Och hur fin är hon inte? Hon är, precis som Vilja och Vilgot, av rasen Sibirisk Katt. Typiskt för denna ras är den fluffiga pälsen, tjocka svansen och de gudomliga små tofsarna vid öronen. Även att dem pratar och följer efter, samt kommer när man ropar på dem. 🙂 Och Velvet heter hon, kan ju lova att hon är lika mjuk som sammet…

Vi fick en fråga om hur vi gjorde när vi introducerade henne för Vilja och Vilgot. Första dagen fick hon vara i ett eget rum och så försökte vi ta saker med alla 3 katternas dofter på så det skulle vänja sig vid varandras dofter. Första gången hon träffade Vilja och Vilgot så fräste hon som bara den, men Vilja och Vilgot sprang bara iväg. Nu är hon inte alls rädd längre, tvärtom, hon springer efter båda de andra katterna och jagar deras svansar. 😉 Vilgot och Velvet har blivit kompisar, de pussas och sover tillsammans. Velvet och Vilja är det dock lite svårare med (har hört att det är för att de båda är tjejer) då Vilja fräser iväg henne varje gång. Velvet är dock som det jobbiga lillasyskonet och springer efter tills Vilja slår till henne. 😉 Men det gäller nog att bara ge det lite tid!

Ser så mycket fram emot att se henne växa tillsammans med Vilja och Vilgot.<3<3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..