VANESSA – 5 VEGAN RECIPES

Något som brukar vara väldigt uppskattat, både här på bloggen och på Insta story, är våra vegetariska och veganska recept. Vi försöker hela tiden att förnya oss (fast vi såklart har våra favoritrecept som vi lagar ofta!!), men det vi verkligen vill göra är att äta så mycket veganskt som möjligt. Och även om det gäller vegetarisk eller vegansk kost så är verkligen Pinterest your best friend. Man hittar verkligen hur många nya idéer som helst, och så mycket inspiration. Nu är det ny vecka = vi vill ha ny inspiration till mat! Detta vill vi testa på, hur goda ser inte dessa recept ut?!

Something that use to be pretty appreciated, both here on the blog and on Insta Story, is both our vegetarian and vegan recipes. We always try to cook new things (even though we have our favourite recipes we make very often!!), but what we really try to do is to eat vegan food as often as possible. And even if it is vegetarian or vegan food – Pinterest is your best friend. You really find so many new ideas, and so much inspiration. Now it is a new week = we want new inspiration for food! We would like to try these recipes!!:

Mat

CAULIFLOWER TIKKA MASALA

Mat 5b955c28f1ac8

AVOCADO KALE CAESAR SALAD + SWEET POTATO FRIES

Mat 5b955cb7cfe4d

SPICY VEGAN PAD THAI

Mat 5b955d744e8bc

SPICY ROASTED CARROTS WITH TAHINI LENTIL SALAD

Mat 5b955dd1ad6d6

SUMMER SQUASH AND BASIL PASTA

Och kom ihåg: att ha bara en vegetarisk dag i veckan kan göra stor skillnad för hela köttindustrin, djuren och miljön. Hur värt är inte det för en dag i veckan + att man även får så mycket ny inspiration och kan äta så mycket gott? 😀

And remember: to just have one vegetarian day/week can make a big difference for the whole meat industry, all the animals and the environment. How amazing is not that for one day/ week + you get so much new inspiration and you can eat a lot of delicious things? 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..