W – PORT DE SOLLÉR

Portdesoller
Portdesoller1

The dreamy lunch location<3

Portdesoller11
Portdesoller3

Hiding from the sun…<3

Portdesoller4
Portdesoller6
Portdesoller9

The streets of Sollér.

Portdesoller15
Portdesoller2
Portdesoller8

Totally in love with the architecture over there. 🙂

Portdesoller17
Portdesoller12

HERMÉS SANDALS / NA-KD DRESS / GUCCI SUNNIES / BAG BOUGHT IN ST TROPEZ

Portdesoller7
Portdesoller5

When in Spain – vegetable PAELLA!

Portdesoller10
Portdesoller16

Can’t get enough of all these pretty beach bags!

Portdesoller14
Portdesoller13

SNAPS FROM OUR VISIT TO PORT DE SOLLÉR, MALLORCA

En riktig bildbomb á la Palma kommer här. Dessa är de sista bilder från Palma, vi hann fota riktigt mycket under de få dagar vi var där. 🙂 En dag åkte vi till Port de Sollér, en liten by ungefär 50 minuter utanför Palma! Mindre turistigt och mer genuint, färgglada väggar och mysiga restauranger – sådant som vi älskar.<3 Vi delade på en vegetarisk paella till lunch, promenerade sedan runt i de små gränderna, kikade i butiker och tog en glass innan vi la oss en stund på den lilla stranden. 🙂 En underbar dag!

Denna måndag har varit regnig och grå, perfekt att leta upp lite soliga bilder från arkivet då. 🙂 Vi har bara varit på jobbet, tränat och ätit en god middag – en mysig början av veckan.<3

A bunch of pictures á la Palma. Those are the only pictures we have left from the Palma trip, we actually had time to shoot a lot during the few days we were there. 🙂 One of the days we went to Port de Sollér, a little village approximately 50 minutes outside Palma! It’s less touristic and more genuinely, many colourful walls and cosy restaurants – exactly the things we like.<3 We shared a vegetable paella for lunch, then we walked around in the cute little streets, had a look in some of the stores and bought ice cream before we decided to go to the beach for a while. 🙂 A lovely day!

LOADING..