VANESSA – BEIGE & BRONZE

Madebywbeigeoutfit
Madebywbeigeoutfit2

Wearing:

Knit GINA TRICOT Skirt FOREVER NEW

Bag LOUIS VUITTON Sneakers SUPERGA

Madebywoutfitbeige
Madebywbeigeoutfit4
Madebywbeigeoutfit3

God kväll på er hjärtan! Och låt mig börja med att ursäkta den lite dåliga uppdateringen som varit här på bloggen de senaste dagarna, vi har helt enkelt inte hunnit med så mycket som vi egentligen velat. Men nu är vi här igen! Ville visa er min outfit från igår, efter jobbet och besök hos gammelmormor åkte vi in till stan för att äta tapas till middag med vår kusin Lina. Tiden verkligen flög förbi mellan alla våra samtal om feminism, bloggvärlden, vår flytt till London etc. Så mysig och trevlig kväll<3!

Älskar denna knit från Gina, så perfekt till hösten och den går i min favoritfärg: beige. Älskar verkligen beige, tråkig kanske? Tycker i alla fall att det känns så exklusivt och stilrent. Nä, verkligen något jag trivs i!

Idag har bokföring och fakturering stått på schemat hela dagen, som avslutades med ett pass på gymmet. Nu väntar en smoothie bowl framför Wahlgrens Värld. 🙂

Good evening!<3 And let me begin with an apology for the bad update during the past few days. We have not been able to get as much done as we wanted to. But now we are here again! I wanted to show you my outfit from yesterday, after work we went to our great grandmother and then to the city for some tapas dinner with our cousin Lina. The time really flew by between our conversations about feminism, the blog ”industry”, our move to London etc. Such a cozy evening<3!

I love this knit from Gina, so perfect for fall and it goes in my favourite color: beige. I really love beige, it that boring? I think it feels so luxurious and stylish. Really something I feel beautiful in!

Today we have done a lot of accounting and billing, and then we did a quick workout at the gym. Now awaits a smoothie bowl in front of Wahlgrens Värld. 🙂

Madebywbeigeoutfit1

Ni har nog knappast missat att jag älskar plisserade kjolar, så som jag sprang omkring i det under hela sommaren. Kommer passa på att bära det tills vädret inte tillåter längre. 😉 Vad tycker ni om denna outfit? Puss

You can’t have missed the fact that I love pleated skirts, I literally wore it all the time during this summer. I will take the opportunity to wear it until the weather don’t allow it anymore. 😉 What do you think about this outfit? xx

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..