VANESSA – WEEKEND SNAPSHOTS

Madebywsnaps

Nu är det helg igen, och i brist på lite annat så tänkte jag snabbt slänga in lite snaps från förra helgen. Jag började läsa denna bok, skrev om den i min höstlista också och ni hittar den här (reklamlänk) om ni också vill läsa.<3 Än så länge har jag inte kommit så långt, men lovar att uppdatera er om vad jag tycker. Bara abstract i början av boken sätter fingret på så många intressanta områden där det behövs göras så mycket för att komma vidare i jämställdhetsprocessen.

Now it is weekend again, and in lack of anything else I thought of showing you some snapshots from last weekend. I started to read this book, I wrote about I in my fall list and you find it here (adlink) if you would like to read it as well.<3I have not made it so far yet, but I promise to update you on what I think. 

Madebywsnaps1

Förra fredagen hade vi lite vänner hemma på middag, och såklart blev det lite pre-dinner snacks och bubbel. Detta ska vi göra ikväll också, så himla mysigt och lyxigt att börja helgen så.<3

Last Friday we had some friends over for dinner, and of course we had some pre-dinner snacks and bubbles. We will do this again tonight, so cozy to start the weekend like that.<3

Madebywsnaps2

Förra lördagen var vi ensamma hemma här hos mig, jag och mitt hjärta. Vi gjorde mysig middag som vi åt i soffan framför Prison Break, sedan blev det jacuzzi och prosecco. Mys mys mys.

Last Saturday we were home alone at my place, me and my heart. We did a cozy dinner which we ate in the sofa in front of Prison Break, then we went down to the jacuzzi and had some prosecco. Cozy cozy cozy. 

Madebywsnaps3

Mitt hjärta bara slår för denna lilla varelse, åh vad vi älskar dig. Lilla Velvet som har tagit efter vår andra älskling Vilgot (de är btw bästa, bästa vänner) när det gäller att dricka direkt ur kranen.

My heart just beats for this little creature, we love you so much. Velvet who has begun to done the same as our other love Vilgot (they are btw best, best friends) when it comes to drink right from the tap. 

Madebywsnaps5

Så roligt att duka fint när man bjuder över på middag! Visst är vårt matbord fint? Jag kom på att vi kunde lägga en avlång spegel som dekoration på bordet, sedan lite fina ljuslyktor och denna underbara vas som passar så fint att fylla med mörklila hortensior och liljor nu till hösten.

It is so fun to lay the table when you have guests over for dinner! What do you think about our dining table? It was my idea with the mirror on the table, and then some nice candles and this wonderful vase with dark purple hydrangeas and lilies for fall. 

Madebywsnaps6

Titta vilka sötnosar!! Lovisa och henens pojkvän Kevin var hemma hos oss förra fredagen + familj. Det blev lite fina bilder i solnedgången, så himla vackra solnedgångar vi får se här.<3

Look at these cuties!! Lovisa and her boyfriend Kevin came over last Friday + her family. We took some nice pictures in the sunset, we get so see so beautiful sunsets here.<3

Madebywsnaps7

Och denna underbara bild får avsluta detta inlägg.<3 Velvet som kikar in solnedgången, hur vackert? Och hur söt är hon inte?

Ikväll är planerna mysmiddag hemma, vi ska laga kantarellpasta och sätta på en mysig film. Puss!

And this wonderful picture get to end this post.<3 Velvet who watch the sunset, how beautiful? And how cute isn’t she?

Tonight we will have a cozy dinner at home, make chanterelle pasta and watch a movie. xx

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..