W – KÖP VÅRA KLÄDER!

S4r 19
Spain561
S4r 18
56fb7aa6dd8712395cc1625735c20d9f
Madebyw 85

VI HAR UPPDATERAT VÅR BLOPPIS: @BLOPPISMADEBYW PÅ INSTAGRAM<3

Godkväll hjärtan! Det har ekat tomt här under dagen – vi har nämligen, med en paus för en morgon prommis, rensat ut kläder i säckar som ska slängas, skänkas och säljas. Trodde knappt mina ögon när jag såg hur mycket kläder jag fick ihop – trots det så ser garderoben inte direkt mer tom ut. Vi fick i alla fall ihop en hel del – jackor, fuskpälsar, tröjor, jeans, byxor, koftor, klänningar osv! En del är från fina märken så som BCBG Maxazria, Tory Burch, Michael Kors, Tiger of Sweden, Ivypark, True Religion m.m och en hel del fina plagg från budget butiker så som Zara, NaKd och Gina för superpriser. Hur som – perfekt för er som vill göra ett kap att addera till höstgarderoben! 🙂

Så glöm inte att följa @bloppismadebyw på Instagram, kram.<3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..