Olivias födelsedag

Img 7086
Img 7075

I lördags fyllde världens bästa tjej fyra år!! <3 Det som är speciellt med det här året är att hon för första gången verkligen har fattat vad hela grejen går ut på. Hon har längtat efter presenter, pratat om sitt kalas, ville bli sjungen för på morgonen osv. Dock så vaknade hon innan vi kom in och sjöng, så hon fick gå in i sovrummet och låtsassova precis innan. 😛 Man minns ju hur det var, inte en chans att man kunde sova när man hörde alla prassla där ute!

På morgonen åt bara vi i familjen en mysig frukost och hon fick öppna paket. Jag och Rebecka gav henne en bärbar karaoke-maskin med tillhörande mikrofon, hennes största intresse just nu är nämligen musik!

Img 7095
Img 7100
Img 7089

Själva kalaset äger inte rum förrän nu på söndag, men min bonusmamma hade ändå gjort en tårta som vi kunde äta på själva födelsedagen. På söndag är det jag som står för tårtan, men mer om det i ett annat inlägg! Jag är i varje fall så oerhört glad för Olivia och all glädje som hon sprider. Att jag ska få ytterligare en lillasyster vilken dag som helst kan jag inte greppa, mitt hjärta kommer gå sönder!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..