Je vais aller à Paris

 

Veckan efter påsk ska jag, Rebecka, Pappa och hans sambo Ann åka till Paris och jag cannot wait. Ifall man ska välja en stad i världen som liksom är ‘ens’ stad så väljer jag Paris alla dagar i veckan. Var där senast i nian och det ska därför bli sååå kul att åka dit igen. Men nu behöver jag er hjälp med smultronställen. Jag ska nämligen börja planera semestern nu och vad vi ska göra varje dag, men det skulle vara jättekul med lite inte så typiska och kända ställen som man kan åka till. Detta kommer ju typ bli en sevärdhetssemester då det inte är ett sol och bad resemål och shoppingen är svindyr, men är öppen för alla förslag! 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..