Min UNICEF-insamling

För er som hängt med ett tag så är det nog ingen nyhet att jag brinner för välgörenhet som bidrar till minskad fattigdom och orättvisa i världen. I linje med detta så har jag skapat min alldeles egna insamling hos UNICEf! Pengarna som doneras kommer gå dit UNICEF anser de behövs bäst. 

Jag vänder mig nu till er, mina kära läsare. Är det en krona, är det tio kronor, är det 1000 kronor – jag kommer bli så glad för allt. Hjälp mig nu att hjälpa andra och att samtidigt uppfylla en av mina egna personliga drömmar. Det är ju faktiskt så sant, så sant att ingen kan göra allt, men att alla kan göra något. Många väldigt små pusselbitar kan i stor omfattning bli någonting väldigt stort och hur härligt vore det inte att vara en del av något sådant?

 

Hjälp mig även att sprida min insamling på Facebook, Twitter (jag har dock inget eget konto där), Instagram, era bloggar osv osv. Använder ni forum där taggar finns tillgängliga, använd taggen #mathildasinsamling (Mathilda med th, haha!!). 

Min insamling hittar ni på denna länk: http://unicef.se/egna-insamlingar/mathilda-lundqvist

Donationerna kan betalas via kort genom att trycka på länken ovan, men ni kan också göra donationer via SMS. Skicka då ”KÄMPA 2686” till 72 900 så skänker ni 50 kronor till min insamling!

 

Kram på er!

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..