O.P.I Glitter Off

 

Everybody out there, räddningen är här!! Alla som någongång målat naglarna i ett glittrigt nagellack vet nog hur helvetet bryter loss varenda gång man ska ta bort det sen. Nästan ingenting försvinner när man gnuggar och padsen som man använder rivs sönder direkt. Nu har OPI kommit med ett speciellt typ av baslack som man målar på under glitterlacket och som sedan gör att man, istället för att ta bort det med remover, kan ”putta” eller stöta av lacket med en cuticle stick. Hur grymt är inte detta?!

 

 

OPI Glitter Off kommer finnas i butiker från och med v. 14 och kommer kosta 150 kronor! 

 

Vill bara uppmärksamma att detta inte är ett reklaminlägg som är sponsrat, utan jag tycker bara verkligen att detta verkar vara en genuint skitbra produkt som jag absolut ska testa! 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..