Visste ni att…

 

Att jag har olika stora fötter? När jag gick i sexan så ramlade jag av en häst och bröt ett ben i ”tillväxtzonen”, den ligger i fotleden och är området där benet växer och blir längre ifrån. Läkarna trodde att mitt vänsterben skulle sluta växa (!!), men det vart foten som fick ta smällen. Tittar man riktigt noga så ser man dessutom faktiskt att det i princip bara är min vänster stortå som är kortare än min högra, de andra tårna är ungefär lika långa på båda fötterna. 

 

Att mina fötter är olika stora är ju självklart ett problem, som ni ser på bilden ovan så är ju skillnaden väldigt stor och det handlar inte om millimeter utan centimeter! Det skiljer ca 2 storlekar mellan mina fötter; den lilla foten ligger mellan strl 32-33 och den ”stora” på strl 34 ganska exakt. Jag löser därför mitt lilla problem genom att anpassa skorna utefter den stora foten och sedan fylla på med sula efter sula i vänsterskon. När jag köper skor så köper jag därför nästan alltid 34:or! 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..