Till bebben

Ni som lyssnade på veckans podd vet ju redan detta, men för er andra – JAG SKA FÅ ETT SYSKON!! Jag är så hiiiiimla glad för detta!!! I veckan fick vi även veta könet och den 17 augusti får jag en liten syster! Bara några minuter efter beskedet kom så inhandlade jag de första klädesplaggen haha, kunde inte låta bli… 

 

 

Allt kommer från H&M och allt är i storlek 56 (1-2 månader):

Set med prickiga byxor, mimmi-mössa och mimmi-body, 129:-
Liten, jättelen kanin, 50:-
Teddydräkt (ett måste enligt mig!!), 199:- 

 

Namn på bebben har vi inte kommit på än, men vi har idéer. Har ni några favoritnamn eller tips på fina flicknamn i största allmänhet? Släng gärna iväg en kommentar i sådant fall!

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..