Svar på frågestund – Övrigt

Här kommer en av flera inlägg från frågestunden som hamnar under kategorin ”övrigt”. Inte för att de på något sätt är tråkigare eller mindre värda, men kan helt enkelt inte placera dem under någon särskild kategori. I vissa fall handlar det också om att jag inte fått tillräckligt många frågor under en viss kategori för att göra ett eget inlägg om dem, så dessa hamnar också här! 

Q: Vilket gymnasium gick du på först? Vad har du för syskon?

A: När jag började gymnasiet gick jag på Thorén Business School, men jag bytte därifrån efter ca 5 veckor. Inget fel på skolan, fick ett hyffsat bra intryck, men saknade Kunskapsgymnasiets sätt att arbeta på. Jag har ett helt biologiskt syskon, det är Rebecka som är 16 år och född 1999. Jag har även Olivia, 1 år, och vi har samma pappa. Hemma hos mamma har jag sedan några år tillbaka också två bonussyskon; Line född 2000 och Mathias som är född 1994!

Q: Haha, älskar alla kommentarer om Mattias, som att de som skrev har legat bakom en sten och missat dig och Oskar, samt alla som dömmer men skriver ”inget illa menat” tänkte bara säga att jag tycker din och Andreas podd är skit bra!

A: Alltså I. Love. You. Hahaha, älskar formuleringen! Men tack! Trodde verkligen inte att det gått att missa att jag inte längre är tillsammans med Mattias (vi gjorde slut för snart ett år sedan haha), men det har ramlat in frågor om honom. Det här är ju egentligen inte ens någon fråga, men kändes viktigt att ta med för er som uppenbarligen missat denna lilla detalj! 🙂 Kul att du gillar podden, tack för att du lyssnar!

Q: Drömbröllop! Vart? Vilken typ av tårta? Årstid? Stort eller litet? Många tärnor eller kanske bara en maid of honor? Jag vill veta allt! ( cuz we girls love weddings, right? )

A: Kul att du frågar, för som du säger så älskar ju alla tjejer bröllop och det gäller även mig, haha! Jag tror inte jag vill ha mitt bröllop utomlands, för kan verkligen inte tänka mig något värre än att gå omkring hela dagen och svettas i klänningen. Drömmen vore en superfin svensk sommardag! Jag vet inte vilken kyrka jag skulle vilja ha ceremonin i, men jag skulle jättegärna ha mottagningen i orangeriet som ligger precis vid Tullgarn Slott ute i Trosa (googla). Färgerna ska, förutom vitt, vara ljusblått, ljusrosa och mörkrosa. Jag ska ha en maid of honor och sen en tre, fyra stycken brudtärnor som alla ska bära ljusblåa klänningar. De ska i sin tur hålla i buketter i de två rosa nyanserna, vilket min bukett också ska + att jag ska ha ljusblått i min också. 

I överlag ska jag ha blommor i mängder, typ som Kardashian-West bröllopet, drööm. Tårtan ska vara over the top, allra helst gjord av min älskade Fares och i somriga smaker. Kokos, citron och vanilj är smaker som udda nog går superbra tillsammans, så kanske något i den stilen. Observera att det här är dröm-scenariot hehe… 

 
 

Q: Undrar bara för nyfikenhetens skull, haha. Stavas ditt efternamn ”Lundqvist” eller ”Lundkvist”?? På Rebeckas insta stavar hon med k och du med q :-))

A: Du är uppmärksam! Det stämmer att vi stavar olika, för hela min familj stavar Lundkvist med K, förutom jag som stavar med Q. Det vart fel när de skulle skriva in mitt namn i.. ja, vart man nu officiellt meddelar sina barns namn. Någon myndighet eller så är det i alla fall. Det kostar pengar att ändra, så vi har helt enkelt bestämt oss för att låta mig stava lite annorunda!

Q: Har nu några bra tips på hur man kan sluta bita på naglarna? Har försökt med typ allt men jag kan inte sluta.. Tycker det är så fint med långa naglar! Kan du tipsa om dina favorit nagellack? Kommer du söka till Hela Sverige bakar igen? Vad är det bästa med Andrea? Kan du börja göra mer outfit inlägg? älskar din stil!! Kram

A: – Har aldrig haft nagelbitar-problemet själv, men jag skulle personligen aldrig tänka tanken att bita på mina naglar när jag har någon fin design på dem. Testat att hålla naglar fixade oftare?
-Mina favoritnagellack är i färgerna vitt, riktigt ljusblått, vinrött och beiget. Har ingen särskild nyans som jag gillar mer, men rekommenderar alltid märkena OPI och Essie. 
– Gällande Hela Sverige Bakar får vi se, beror på vad jag har för jobb, om jag börjat plugga osv.
– Det bästa med Andrea är att hon är väldigt lik mig, hahaha! Det där lät så ego, men vi funkar helt enkelt väldigt bra ihop för vi tänker väldigt lika. 🙂
– Min blogg är ju inte riktigt mode-nischad, men kan försöka få in lite mer sånt!

Q: Du känns som en sån som alltid vet vad man ska ge folk i present hehe, några tips vad man kan ge sin pappa? Vad brukar du ge till dina föräldrar? Har du snapchat??

A: Det känns som att föräldrar uppskattar upplevelser, de är ju ofta tillräckligt gamla för att hunnit önska sig allt materiellt de vill ha. Bjud dem på en fin restaurang, köp biljetter till en konsert du vet att de skulle vilja gå på, köp biljetter till en musikal/teater, bjud dem på chokladprovning eller något sådant! Jag heter ”Mongomillan” på snapchat.. Don’t judge.. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..