Måns Zelmerlöw – Should have gone home

Hur skön är inte Måns Zelmerlövs nya låt? Nästan lite Kygo-stil på den här också, i alla fall över refrängen. Älskar ju som ni vet också Justin Biebers nya låt av samma anledning, det verkar vara min grej den här hösten. Otroligt skön är den i alla fall, Måns har ju dessutom en såm himla bra röst. När jag jobbar har vi alltid radio på och vanligtvis brukar jag börja störa mig på de låtar som jämt och ständigt går om och om och om igen, men inte den när den här kommer. Då blir jag bara glad, trots att låten egentligen är åt det sorgligare hållet snarare än det glada. Love it!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..