The legend of Tarzan

Jag är ju som ni alla vet ett väldigt stort fan av Disney och är alltid väldigt glad när en Disney-film moderniseras. De tecknade klassikerna kommer ju alltid ligga närmast hjärtat, men ändå. En ny version av Tarzan släpps under 2016 och jag är så oerhört taggad, även fast det faktiskt inte är Disney som gör den. Tarzan är faktiskt en av de Disney-filmer med både bäst story och musik (!!) om ni frågar mig. Riktigt bra låtar som ”Du finns inom mig”, ”Vi finns på samma jord” och vad den svenska översättningen på låten ”Son of a man” nu heter. Alla tre är riktigt bra och dessutom låtar som kommer väcka sån nostalgi inom er, jag lovar. Den sista av dessa tre hade jag och Rebecka faktiskt tänkte sjunga på Olivias dop, men vi tog i slutändan en annan låt. 

Tillbaka till den nya Tarzan-filmen; vet ni något anant positivt med den? Huvudrollen spelas utav ingen mindre än Alexander Skarsgård, dvs en svensk! Lite stort ändå tycker jag. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..