Vacay

c1000x539

 

Är det bara jag som tackar gudarna för att det inte är sådär förbannat kallt längre?! Visst, jag vet att det inte är kul med slask och snöblandat regn – men jag tycker ärligt talat inte att det var roligare med 18 minus och att konstant gå runt och frysa. Kylan då var nästan brännande, och för mig med tränga blodkärl i fingrar och tår så gick jag ju hela tiden utan känsel där, haha. Så himla opraktiskt! Jag brukar väldigt sällan klaga på Sverige och det klimat vi har under vintern, det tjänar liksom ingenting till. Denna vinter, som ju egentligen knappt har börjat, har jag däremot fått oförskämt jobbiga cravings på semester. Jag skulle nu mer än nånsin behöva ha lite sol, värme, paraplydrinkar och relax. Det är i alla fall så det känns. Det slog mig då att priserna ju faktiskt är riktigt vettiga nu, vi är liksom inne i en mellanperiod innan priserna stiger, för att sedan sänkas igen inför sista minuten-resorna. Kollar man priserna till i vinter så är det faktiskt galet bra, för samma peng som en tvåveckors-resa till Spanien i sommar hittar man lika lång semester till Mauritius i vinter. Och jag veeeet, hur deppigt är det inte att vänta så länge? Men jag tror att stor del av min semesterlängtan skulle försvinna ifall jag hade något att räkna ned till, även om det är över 300 dagar dit. Att veta att ”jo, det bli bättre” skulle nog hjälpa mig enormt mycket psykiskt.

Jag vet ju däremot inte vart jag vill åka, tycker det där är så svårt. Grekland är jag klar med på ett tag; tre somrar i rad besökte jag Rhodos, Kos och Kreta (en ö vardera sommar) som ju ärligt talat är ganska lika varandra. Italien skulle jag verkligen vilja åka till, men vart åker man då? Vill kombinera semester med pasta, inte bara något av det, haha. Spikat i sommar är ju i alla fall en resa med Andrea, där tycker jag att Ibiza – som jag var på förra sommaren – är en stark kandidat och ett bra resemål för oss. Nej, en sak är säker och det är att jag måste boka en resa snart!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..