Zayn Malik – Pillowtalk

 

Wow, wow, wow! Den här låten blir bara bättre och bättre för varje gång man lyssnar på den. Zayn har en sjuk röst som jag aldrig riktigt tyckte passade in i One Direction, han stack likson nästan ut för mycket. Missförstå mig inte, de andra killarna-  och framförallt Harry – sjunger också riktigt bra, men Zayn har ett annat sound. Tycker verkligen att hans röst gör sig bättre i såna här typer av låtar.

Jag tycker dessutom att det är väldigt modigt av Zayn att debutera som soloartist med denna låt, den är ju ganska vågad och väldigt olik alla OD-låtar och deras videos. Men alla tummar upp, det är verkligen en riktigt grym låt!

  1. Håller absolut med dig! Zayn passar bättre som soloartist, alltid tyckt även fast hans röst gjorde sig bra i one directions låtar. Jag menar, lyssna på You & I. Men absolut är hans röst perfekt för låtar som pillowtalk. Dessutom, hur bra är inte musikvideon?!?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..